Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Augusztus 06. 18:43, kedd | Bulvár

Beperli a Simpson család zeneszerzője a produkciót

Beperli a Simpson család zeneszerzője a produkciót

A Simpson család egykori zeneszerzője, Alf Clausen a bírósághoz fordult, úgy véli, másért rúgták ki, mint amivel hivatalosan indokolták.

Alf Clausent 2017-ben rúgták ki a Simpson család-tól, miután több mint 500 epizódban közreműködött: a hivatalos indoklás szerint más irányba akarták vinni a zenét az alkotók, a zeneszerző szerint azonban nem ez volt a valódi ok.

A 78 éves Clausen úgy véli, a kora miatt küldték el, illetve amiatt, hogy ezzel összefüggésben romlottak bizonyos képességei – hogy melyek, azt a keresetben nem nevezte meg.

A munkáját a jóval fiatalabb Austin Fray kapta meg, Clausen így kor szerinti diszkrimináció miatt perli egykori munkaadóit, a Disney-t, a 20th Century Fox Televisiont, illetve a Gracie Filmset.

Forrás: origo.hu

Kép: AFP/2016 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.