Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Október 04. 20:50, péntek | Bulvár

Berényi Claudia végleg visszatér

Berényi Claudia végleg visszatér

Ábrahám Edit 15 évig alakította a Barátok közt egyik legjelentősebb karakterét, Berényi Claudiát. A népszerű színésznő végül 2014-ben hagyta ott a sorozatot, mely a produkció történetének egyik legjelentősebb távozása volt.

A széria alapszereplőjét az elmúlt években a nézőknek nem kellett teljesen nélkülözniük, ugyanis néhány alkalommal - igaz mindig csak néhány epizód erejéig -, feltűnt a Mátyás király téren. Most azonban az RTL Klub napi sorozatának nézőinek remek hírünk van.

A Berényi Claudiát alakító Ábrahám Edit 5 év után újra főszereplője lesz a sorozatnak - tudta meg a SorozatWiki a produkciótól. A színésznő mától lesz újra látható a szériában és végleg visszatér az RTL Klubra.

"Amikor bemegyek a stúdióba, mindenki örül nekem, az egész stáb és a kollégák is. Magam sem gondoltam volna, hogy ennyire fog hiányozni ez a szerep, de nagyon jó érzés, hogy kellek, hogy szeretnek a nézők. Nagyon jó volt visszatérni - most úgy igazán, és nem csak látogatóba. Kellett ez a kis szünet, de a boldogsághoz fontos, hogy szakmailag is jól érezzem magam és azt hiszem most ismét jó helyen vagyok. Természetesen lesz egy s más a kőkemény üzletasszony tarsolyában… Claudia újra a régi, én pedig végre megint kiélhetem magam a szerepben. Imádom és kiélvezem minden percét, lubickolok benne" - mondta Ábrahám Edit a visszatérése kapcsán a SorozatWikinek.

Forrás: sorozatwiki.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.