Városlista
2020. július 9, csütörtök - Lukrécia

Hírek

2019. Október 04. 20:50, péntek | Bulvár

Berényi Claudia végleg visszatér

Berényi Claudia végleg visszatér

Ábrahám Edit 15 évig alakította a Barátok közt egyik legjelentősebb karakterét, Berényi Claudiát. A népszerű színésznő végül 2014-ben hagyta ott a sorozatot, mely a produkció történetének egyik legjelentősebb távozása volt.

A széria alapszereplőjét az elmúlt években a nézőknek nem kellett teljesen nélkülözniük, ugyanis néhány alkalommal - igaz mindig csak néhány epizód erejéig -, feltűnt a Mátyás király téren. Most azonban az RTL Klub napi sorozatának nézőinek remek hírünk van.

A Berényi Claudiát alakító Ábrahám Edit 5 év után újra főszereplője lesz a sorozatnak - tudta meg a SorozatWiki a produkciótól. A színésznő mától lesz újra látható a szériában és végleg visszatér az RTL Klubra.

"Amikor bemegyek a stúdióba, mindenki örül nekem, az egész stáb és a kollégák is. Magam sem gondoltam volna, hogy ennyire fog hiányozni ez a szerep, de nagyon jó érzés, hogy kellek, hogy szeretnek a nézők. Nagyon jó volt visszatérni - most úgy igazán, és nem csak látogatóba. Kellett ez a kis szünet, de a boldogsághoz fontos, hogy szakmailag is jól érezzem magam és azt hiszem most ismét jó helyen vagyok. Természetesen lesz egy s más a kőkemény üzletasszony tarsolyában… Claudia újra a régi, én pedig végre megint kiélhetem magam a szerepben. Imádom és kiélvezem minden percét, lubickolok benne" - mondta Ábrahám Edit a visszatérése kapcsán a SorozatWikinek.

Forrás: sorozatwiki.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 08. 15:02, szerda | Bulvár

Jude Law játssza Hook kapitányt az új Pán Péter-filmben

Jude Law játssza Hook kapitányt a Disney új Pán Péter-filmjében - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

2020. Július 08. 07:14, szerda | Bulvár

Donald Trumpot rossz színben feltüntető könyvet írt az unokahúga

Könyvet írt Donald Trump amerikai elnökről az unokahúga. Az elnököt kedvezőtlen színben feltüntető memoár július 14-én jelenik meg, de kedd este az amerikai sajtóban már részleteket közöltek belőle.

2020. Július 08. 07:08, szerda | Bulvár

Brad Pitt játssza a főszerepet David Leitch új thrillerében

Brad Pitt játssza a főszerepet David Leitch új thrillerében - írja a The Hollywood Reporter.

2020. Július 07. 08:46, kedd | Bulvár

A Dirty Slippers új dalán ismét brit sztárproducerrel dolgozott

Ismét a brit sztárproducer, George Shilling közreműködésével készített dalt a Dirty Slippers, a hazai csapat Kockáztass velem című száma várhatóan augusztusban jelenik meg egy új stúdióalbum előfutáraként.