Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2013. Október 23. 09:27, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Berki Krisztián anyaszült meztelen pózolt, pocakos kedvesével

Berki Krisztián anyaszült meztelen pózolt, pocakos kedvesével

Úgy vélik, évek múltán büszkék lehetnek majd a pikáns képsorozatra.

Krisztián erotikus fotósorozattal lepte meg kedvesét, Pamelát. A sportoló mindent megmutatott magából - tudta meg a Life.hu.
A leendő apuka különleges fotózással kedveskedett szerelmének, Pamelának. Baksa Norbert fotós pikáns képeket készített a párról. Krisztián és Pamela mindent megmutatnak magukból. A sportoló annyira belejött a fotózásba, hogy akár egy erotikus magazinban is megmutatná férfiasságát.


"Pamela szeretett volna egy fotósorozatot és régebben beszélgettünk erről. Ezért most megszerveztem neki és sikerült meglepetést okoznom. Úgy gondolom, később büszkék lehetünk ezekre a képekre és majd a gyermekünknek is megmutatjuk, milyen volt apa, anya, amikor őt vártuk" - mesélte Krisztián, aki terhesen is gyönyörűnek látja kedvesét.

Cikk folytatása...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.