Városlista
2020. augusztus 11, kedd - Zsuzsanna

Hírek

2018. Április 23. 08:15, hétfő | Bulvár

Berki Krisztián beszólt a sztároknak könyvében- Be is perhetik érte

Berki Krisztián beszólt a sztároknak könyvében- Be is perhetik érte

Tehetségtelennek tartja Fésűs Nellyt, pedig A nagy Duettben és az Édes életben is együtt forgattak hónapokon át, és úgy tűnt, jóban vannak. A Barátok közt volt színésze is kapott egy kedves félmondatot.

Úgy tűnt, hogy Fésűs Nelly képes elviselni Berki Krisztián egóját, mivel hónapokon át együtt dolgoztak A Nagy Duettben, rengeteget szerepeltek együtt az Édes életben. Az Ázsia Expresszben ugyan külön csapatba kerültek, de találkozásukkor nem tűnt úgy, hogy ellenszenv lenne, csak az egészséges rivalizálás került a képernyőre. Berki viszont úgy gondolhatta, hogy egy botránykönyv jól fogy, és ahhoz az kell, hogy több kollegát megsértsen.

A könyvből kiderül, hogy milyen rossz véleménnyel van Kárpáti Rebekáról, apját, R. Kárpáti Pétert pedig bukott sorozatszínésznek nevezi (14 évig játszotta Berényi Andrást a Barátok köztben). A Muri Enikőt érintő pocskondiázó sorokról itt olvashat.

A Bors idézi a könyvből a Fésűs Nellyt érintő részt: „Aztán ott volt a Fésűs Nelly, Muri Enikő alkotta páros. Személyükben érkezett egy olyan színésznő, akit sosem láttunk színpadon, mindig a vándorcirkusz színészei között tűnt fel. Se nem jó énekes, se nem jó színész." – írta Berki.

Forrás: origo.hu

Kép: velvet.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 10. 18:02, hétfő | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Sipos F. Tamás - VIDEÓ

Hogy vált a biciklizés szerelmesévé Sipos F. Tamás? Mit sportolt gyerekkorában? Na és miért kerüli a labdás sportokat? A videóból minden kiderül! Jó szórakozást!

2020. Augusztus 10. 10:59, hétfő | Bulvár

Diéta Percek Varga Ferivel, Spagetti - VIDEÓ

ÚJ FŐZŐMŰSOR! Diéta Percek Varga Ferivel ezentúl minden héten jelentkezik az Andonik Reklámügynökség facebook oldalán és YouTube csatornáján!

2020. Augusztus 09. 18:03, vasárnap | Bulvár

Főzzünk Robival! Csokifelfújt, meggygrillázs - VIDEÓ

Szeretitek a csokis desszerteket? Robi most egy édességet fog készíteni és közben sok érdekességet mesél a csokoládéról.

2020. Augusztus 09. 12:09, vasárnap | Bulvár

Teqvilágrekord a kánikulában - VIDEÓK + GALÉRIA

12 óra, 4 sportág, 1 fürdő és persze a Prémium Médiaválogatott elszánt tagjai. Számokban így lehetne összefoglalni a hétvégén felállított újabb világrekordot, ami a Médiaválogatott nevéhez fűződik.