Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. November 28. 09:17, hétfő | Helyi
Forrás: MTI

Berki Krisztián érvényesítette a papírformát

Berki Krisztián érvényesítette a papírformát

Berki Krisztián az esélyeknek megfelelően megnyerte a lólengés döntőjét a tornászok győri mesterfokú országos bajnokságán.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a szer londoni olimpiai bajnoka remekül versenyzett szombaton, hibátlanul mutatta be 6,7-es kiindulópontú gyakorlatát, amelyért 16,000 pontot kapott, és magabiztosan diadalmaskodott. A mögötte második Kállai Zoltán 15,100 pontot tornázott.
"Egyre jobb formában vagyok, tudtam pihenni délután, a selejtező után, reggel frissen keltem, sokkal jobb állapotban érkeztem a döntőre. Minden energiámat sikerült mozgósítanom, nagyon vártam már ezt a győri versenyt" - mondta Berki.
A férfiaknál talajon Boncsér Krisztián szerezte meg az aranyérmet, gyűrűn pedig Babos Ádám és Schweigert Dávid győzött holtversenyben.
A nők szombati két szere közül felemás korláton a riói olimpikon Kovács Zsófia végzett az élen, ugrásban pedig a pénteken egyéni összetettben is első Böczögő Dorina.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.