Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. December 17. 13:10, kedd | Bulvár
Forrás: InfoGyőr/WK

Berki Krisztián kiakadt, mert letiltották előadását

Berki Krisztián kiakadt, mert letiltották előadását

Berki Krisztián előadást tartott volna Szabadbattyánban a hétvégén, de a helyi polgármester kifogásolta a személyét, ezért megakadályozta a programot. Berki a helyes táplálkozásról beszélt volna. Berki Facebook rajongói oldalán felháborodva mondta el véleményét a polgármesterről, és tettéről:

,,Szabadbattyán polgármestere kifogásolta a személyemet és nem engedte, hogy előadást tartsak 120 embernek. A szervezők pályázati pénzből hívtak meg, nekik köszönöm a meghívást. Polgármester úr indítékait viszont nem értem.

Őszintén bevallom, hogy nem vagyok híve, ha valaki nem egyenesen vállalja önmagát. Én minden esetben nyíltan, arccal szoktam vállalni gondolataimat, tetteimet. Szerintem nem szép dolog, hogy valaki a kereszténység ezeréves eszméje és a Biblia mögé bújik, ahelyett, hogy nyíltan felvállalná a véleményét.

Nagyon sok helyen jártam már, ahol lifecoach-tanulmányaiból adódóan életvezetési tanácsokat adtam, és a személyes márkaépítés erejéről, összetevőiről beszéltem. Színvonalas prezentációkkal készültem. Kivétel nélkül, mindenhol szeretettel fogadtak, s egy-egy téma elhangzása után alig akartak elengedni, annyi kérdés fogalmazódott meg felém.

Sok sikert kívánok Polgármester úrnak a jövő évi választásokhoz. Az ilyen kirekesztő, magába forduló településvezető biztos komoly sikereket könyvelhet el a választói körében...! Maximum akkor van esélye nyerni, ha újra egyedül indul.
Polgármester Úr!

Nem könnyebb-e ismerni, mint találgatni egymás gondolkodásmódját és kerülgetni a kontrákat?

Ön ismerhet engem. Életem nyitott könyvként, nézők százezrei előtt pörög napi szinten. Szívesen megismerném az okokat, hogy miért fújta le a rendezvényt!?"

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.