Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. Június 11. 08:48, szerda | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

Berki Krisztián: \'sikeres élet az az, hogy jó lefeküdni és jó felkelni\'

Berki Krisztián: \'sikeres élet az az, hogy jó lefeküdni és jó felkelni\'

Berki Krisztiánnal kapcsolatban sok mindent beszélnek, a róla kialakított vélemények inkább negatívak, mint pozitívak. De az biztos, hogy ez az ember valamit nagyon tud, és a sikereit sem lehet megkérdőjelezni. Van egy fajta stílusa, ami egyben szerethető és ellenszenves is, nagyképű, de még is ott az emberség benne. Facebook oldalán egyaránt megmutatkozik kitartás, önfegyelem, stílus, apai szeretet és egoizmus. Többször írt már posztot rajongóinak a sikerről, osztotta meg saját tapasztalatait. Ezúttal a siker kulcsát pedzegette:

,,Mi a siker titka… (?)

Pénz, pénz, pénz! Kapcsolat, kapcsolat, kapcsolat! - sokan ebben látják a siker zálogát. Mások pedig egy sor más dologra esküsznek, pl.: legyen egy erős víziód, lelkesedj érte, legyél pozitív és hiteles, kihívásokban gondolkodj, használd a kreatív erődet, legyen önbizalmad, légy megbízható, tanulj a hibáiból, ne add fel…
Bár én nagyon fontosnak tartom ezeket, de személy szerint nekem nincs sikerreceptem. Egy a célom: emocionálisan hatni az emberekre! Élvezem azt, amit csinálok, sikerfüggő vagyok.
Szerintem a társadalmi és vagyoni helyzetétől függetlenül bárki élhet sikeres életet, azaz a siker nem a külső körülményekben keresendő.
Számomra a sikeres élet az az, hogy jó lefeküdni és jó felkelni. Én ezzel tudom legjobban kifejezni a sikeres életstratégiát. Ez azt is jelenti, hogy megtanultam, hogy addig nyújtózkodom, ameddig a takaróm ér és nem tovább. A kulcs, hogy mindig tudd, hogy a Te takaród meddig ér, vagy mekkora is ránk az a bizonyos kabát :)))

Legyél sikeres!
Próbáld meg felmérni az erősségeid, s proaktívan keress olyan élethelyzeteket, ahol ezeket ki tudod bontakoztatni. Találkoztam már olyannal, aki pedagógiai pályára készült, s aztán pénzügyi vonalon lett sikeres, vagy orvostanhallgatóból vált milliárdos médiamágnássá. Persze fontosak a mentorok, társadalmi kapcsolatok, de végül is mindannyian egyszemélyes vállalkozások vagyunk, amelynek egyetlen egy tulajdonosa van: Mi Magunk! Rajtunk áll vagy bukik, hogy hogyan sáfárkodunk a ránk bízott talentumunkkal.
Én már sokszor átéltem a siker ízét. Örülj az elismerésnek, légy Te is büszke arra, amit elértél. A SIKER lehetősége BENNED is megvan!"

Hajrá
a berki

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.