Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Március 30. 07:19, péntek | Sport
Forrás: mno / MTI

Bernie Ecclestone nem aggódik

Bernie Ecclestone nem aggódik

Bernie Ecclestone, a Formula–1 első számú irányítója szerint biztosan megrendezik az idei autós gyorsasági-világbajnokság negyedik futamát, a Bahreini Nagydíjat.

„Lesz verseny, én egyáltalán nem aggódom – olvasható Ecclestone nyilatkozata az As című spanyol sportnapilapban. – Biztos vagyok abban, hogy a vendéglátók megteszik a szükséges intézkedéseket.”

A helyi autósport-szövetség korábban nyilatkozatot adott ki, amelyben leszögezte, hogy „a résztvevők ugyanolyan biztonságban lesznek, mint bármely másik GP-n”.

„Nem hinném, hogy a protestálók pont az F1 ellen fordulnak. Ha így tennének, akkor idióták” – mondta Ecclestone.

A szahíri verseny tavaly a szezon első futama lett volna, ám az országban uralkodó feszült politikai helyzet miatt elhalasztották. A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) júniusban jelentette be, hogy október 30-án pótolják a nagydíjat. A csapatok és a pilóták ezt követően jelezték, 2011-ben már nem szeretnének Bahreinbe utazni, így elmaradt a futam.

A GP-t idén április 22-én rendezik.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.

2024. Április 22. 10:06, hétfő | Sport

Fucsovics 29 helyet javított a tenisz-világranglistán, Marozsán a 38.

Fucsovics Márton a bukaresti tornagyőzelmével 29 helyet javított, ezzel 53. a férfi teniszezők világranglistáján, melyen legjobb magyarként Marozsán Fábián a 38.

2024. Április 21. 11:25, vasárnap | Sport

Kínai Nagydíj - Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Sanghajban

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.