Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Május 31. 06:25, péntek | Helyi

Betegséget diagnosztizáltak Nyári Diánál

Betegséget diagnosztizáltak Nyári Diánál

A győri születésű színésznő - aki a Barátok közt Hannájaként lett ismert-, közösségi oldalán árulta el, hogy inzulinrezisztenciája van, a hasonló betegséggel küzdők segítségét kéri.

"Végre rávettem magam, és most kénytelen leszek leállni. Egy jó kis cukorterheléses vérvétel után kiderült, engem is utolért a már-már népbetegséggé vált inzulinrezisztencia" - írta friss bejegyzésében.

Orvosával egy tévéműsorban ismerkedett meg, aki már akkor pedzegette, hogy szerinte valami nem stimmel.

"Sajnos igaza lett, így most kíméletlen diétára fogott, ami teljesen eltérő attól, ahogy eddig étkeztem. Igyekeztem száműzni a szénhidrátot a mindennapjaimból, de kiderült, nekem nem erre van szükségem. Kötelező szénhidrátot fogyasztanom, de nem mindegy, milyen formában és mennyit. Tudom, nagyon sokan vagytok ugyanebben a cipőben, így minden tapasztalatra, bevált receptre kíváncsi vagyok. Szerencsére nálam még nem súlyos a helyzet, így nincs okom nagyon elkeseredni, de a sport miatt nagyon fáj a szívem. Három hétig sajnos el kell búcsúznom minden mozgástól, amit eddig űztem, utána viszont kötelező" - árulta el.

Forrás: origo.hu

Fotó: Hirling Bálint - Origo

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.