Városlista
2020. május 28, csütörtök - Emil, Csanád

Hírek

2019. Szeptember 16. 07:43, hétfő | Belföld

Betelt a Sirha Budapest kétharmada

Betelt a Sirha Budapest kétharmada

2020. február 4. és 6. között immár negyedik alkalommal rendezik meg a régió legjelentősebb szálloda- és vendéglátóipari, élelmiszeripari, sütő- és cukrászipari, csomagolóipari és gasztronómiai szakkiállítását.

A Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban zajló szakkiállításra legutóbb 21 500 látogató érkezett, közel 40%-uk a szállodai és éttermi vendéglátás területéről. A szakemberek mintegy 60%-a volt tulajdonos, cégvezető, beszerző, séf, pék vagy cukrász.

Számukra legutóbb mintegy 300 vállalkozás mutatkozott be, melyek közül 130 már egész biztosan kiállít jövőre is, hiszen már most több mint 7 000 m2-t lefoglaltak az érdeklődő cégek a 2020-as Sirha Budapestre, mely több mint a kiállítási terület kétharmada. A még szabad területek október 31-ig kedvezményes helydíjakon vehetők igénybe.

A Sirha Budapest minden alkalommal nagy hangsúlyt helyez a kapcsolatépítésre, így a szakembereknek számos lehetőségük lesz üzleti megbeszéléseket foglalni, illetve lebonyolítani, hogy találkozzanak meglévő partnereikkel, vagy új kapcsolatokat alakítsanak ki.

Mindemellett természetesen jövőre sem maradnak el az olyan szakmai megmérettetések, mint a Bocuse d’Or magyar döntője, az International Catering Cup magyar döntője a Közétkeztetési Szakácsverseny vagy a Sirha Budapest Desszert Verseny.

Bővebb információk: www.sirha-budapest.com

A Sirha Budapest kiemelt szakmai partnere a METRO, kiemelt médiatámogatója a Trade Magazin.

Forrás: turizmus.com

Fotó: Hungexpo

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 28. 16:00, csütörtök | Belföld

Pünkösdkor sincs kamionstop

A folyamatos áruellátás érdekében a nehéz teherkocsik a veszélyhelyzet idején hétvégi korlátozás nélkül közlekedhetnek a hazai utakon. A kamionstop a munkaszüneti napokon, így a pünkösdi hosszú hétvégén sincs érvényben

2020. Május 28. 14:06, csütörtök | Belföld

Változik a vasúti közlekedési rend a pünkösdi hosszú hétvégén

Változik a vasúti menetrend a hosszú hétvégére, és szombattól életbe lép a balatoni előszezoni menetrend is, ugyanakkor a díjszabás is változik - közölte a MÁV-Start az MTI-vel csütörtökön reggel.

2020. Május 28. 09:05, csütörtök | Belföld

Visszatérhetnek a nézők a sportrendezvényekre

Csütörtöktől visszatérhetnek a nézők a szabadtéri sportrendezvényekre.

2020. Május 28. 08:31, csütörtök | Belföld

Öten meghaltak egy balesetben Balatonkenesén

Öten meghaltak, amikor egy teherkocsi és egy kisbusz rohant egymásba csütörtök reggel a 710-es főút 5. kilométerében, Balatonkenese külterületén; a főutat lezárták