Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Február 15. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Bevallotta másságát a Twilight szépfiúja

Bevallotta másságát a Twilight szépfiúja

Miután tizenkét órán át meztelen nők között fotózták Robert Pattinsont, elismerte, hogy szinte már a vagina látványától is allergiás rohamot kap. Ez pedig nem átlagos reakció a világ egyik elsőszámú szívtiprójától.

A nagyobb botrány miatt általában kemény rocksztárokat és meleg celebeket szoktak meztelen nők társaságában fotózni. Robert Pattinson pedig nem zenész. Bár a másik tényre sincs bizonyíték, de a Details magazinnak készült képei után érdekes kijelentést tett. A Twilight szépfiújának egy fél napon keresztül kellett ruhátlan hölgyek között pózolnia, amit ő azzal kommentált, hogy már allergiás a női nemi szerv látványától is. Pedig elég sokan lettek volna a kivételes helyzetében, hiszen több pucér mell volt körülötte, mint amennyit néhány férfitársa egész életében lát - élőben. Az interjújában aztán azt is kifejtette, hogy a kutyájához kötik a legromantikusabb érzelmek, és az elefántok irányt furcsa vonzalmat táplál.

Robert szexuális érdeklődését eddig is sokan megkérdőjelezték, hiszen a betöltött pozíciójához képest elég keveset tevékenykedik a női szívek meghódításában. Valamint azt is elég nehéz elhinni, hogy Kristen Stewarthoz a barátságon kívül több is köti, mivel nyálpír filmekbéli szerelme korántsem olyan kellemes személyiség, hogy ellensúlyozza a külsejét illető hátrányait.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban