Városlista
2020. április 2, csütörtök - Áron

Hírek

2018. Március 13. 06:30, kedd | Külföld

Bevándorlók támadtak meg turistákat Athénban

Bevándorlók támadtak meg turistákat Athénban

A hattagú pakisztáni származású migránsbandát a múlt héten tartóztatták le a görög rendőrök. Sok turistát késsel sebesítettek meg.

Az illegális bevándorlók rendszerint fiatal párokat támadtak meg a görög főváros első számú turistalátványossága, az Akropolisz környékén.

Általában a késő esti órákban rontottak neki áldozataiknak, azért, hogy kirabolják őket. - írja a 888.hu az SKAI.gr nevű athéni lap információira hivatkozva.

A rendőrök szerint legtöbbször késsel támadták meg a gyanútlan járókelőket. Sok turista nagyon súlyos sérüléseket szenvedett.

Forrás: origo.hu

Kép: FLICKR / PANORAMAS

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 02. 07:37, csütörtök | Külföld

Putyin felhatalmazta az orosz kormányt a rendkívüli állapot kihirdetésére

Aláírta Vlagyimir Putyin orosz elnök azt a törvényt, szerdán, amely felhatalmazza a kormányt, hogy rendkívüli állapotot hirdessen ki az új koronavírus terjedésének megfékezése érdekében,

2020. Április 02. 07:13, csütörtök | Külföld

Ráköhögött másokra, ezért terrorizmussal vádolják

Missouri amerikai államban terrorizmus gyanújával vádat emeltek egy férfi ellen, mert egy boltban szándékosan ráköhögött másokra - jelentette szerdán a St. Louis Post-Dispatch című helyi lap.

2020. Április 02. 07:06, csütörtök | Külföld

Koronavírus: Franciaországban négyezer fölött a halottak száma

Franciaországban 24 óra alatt 509-cel 4032-re emelkedett a koronavírus-fertőzés kórházban meghalt áldozatainak száma, ami ismételten az eddigi legjelentősebb napi emelkedést jelenti.

2020. Április 02. 05:00, csütörtök | Külföld

Egy szerb államtitkár belehalt a koronavírus-fertőzésbe

Belehalt az új típusú koronavírus-fertőzés szövődményeibe a szerb kormány környezetvédelmi államtitkára - közölte az illetékes tárca szerdán.