Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2011. Szeptember 01. 11:30, csütörtök | Helyi
Forrás: Revita TV

Bezár az aranypart

Bezár az aranypart

Szerdán volt az utolsó lehetőség, hogy a melegben felüdülni vágyók az Aranyparton strandoljanak.

A hivatalos fürdési szezon ugyanis augusztus 31 - ével véget ért, a Győr - Szol az Aranypart kettő után az Aranypart egyet is bezárta. Mostantól ott csak napozni lehet, fürdeni viszont szigorúan tilos. Az előrejelzések szerint egyelőre marad a késő nyári 30 fok körüli meleg, vagyis aki még szeretne egy kicsit vízparton pihenni annak máshová kell mennie.

Az Aranypart kettő után, szeptember elsejétől már az egyen sem szabad megmártózni. Az üzemeltető szerint szeszélyes volt a mostani nyár, ennek ellenére sokan jöttek ide kikapcsolódni.

A strandszezonnak ezzel hivatalosan vége, bár az előrejelzések szerint még napokig harminc fok körüli hőmérsékletekre számíthatunk. Vagyis sokan vágynának a vízpartra ahol viszont mostantól már csak saját felelősségre szabad megmártózni. Ha valaki nem akar a tilosban strandolni a fürdőbe kényszerül vagy választhatja a teljesen megújult Gyáév uszodát amit pénteken délelőtt avatnak fel ünnepélyes keretek között.

Címkék: győr-szol

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 09:13, kedd | Helyi

Megváltozott a Pannon-Víz címe

Érdekes változás történt a Pannon-Víz Zrt. életében, ugyanis a társaság Országút u. 4. szám alatti székhelyének és egyben központi irodaházának címe több mint 50 év után Imaház u. 1. számra változott.

2024. Május 21. 08:10, kedd | Helyi

A Kocka nem csak a külföldieket vonzza

A Széchenyi István Egyetem és az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság (OIF) Nyugat dunántúli Regionális Igazgatósága közötti jó kapcsolat a hallgatók és vendégprofesszorok érdekében jött létre.

2024. Május 21. 07:16, kedd | Helyi

Korszerű várakozási feltételeket teremtettek a győri kórházban

A győri kórház három épületében, valamint a Szent Imre úton lévő rendelőintézetben is érintőkijelzős automaták fogadják a szakrendelésre érkezőket. Az új rendszer ötven különböző szakrendelésen működik már.

2024. Május 20. 09:15, hétfő | Helyi

Világranglista: a legjobbak közé került a győri egyetem

A lista készítői egyebek mellett vizsgálták a publikációk idézettségét és a kutatásból származó bevételeket.