Városlista
2021. augusztus 1, vasárnap - Boglárka

Hírek

2014. Augusztus 03. 14:00, vasárnap | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Bezárnak több tucat fogadóoldalt

Bezárnak több tucat fogadóoldalt

Akár több tucat internetes sportfogadási oldal blokkolásáról is határozhat a közeljövőben az adóhivatal, az érdeklődők több oldalt már most sem érhetnek el.

A fellépést a hazai több tízezer játékos és a szerencsejáték-ipar védelme indokolja. Kérdés ugyanakkor, hogy a hivatalt nem lehet-e kicselezni különböző informatikai megoldásokkal - írja a Magyar Nemzet.

Internetes sportfogadó és pókerezőoldalakra vadászik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. A szervezet – a szerencsejáték-törvény előírásai szerint – a közelmúltban hozzálátott azoknak a játékra, fogadásra biztató honlapoknak a hatósági blokkolásához, amelyek magyar engedély nélkül végzik tevékenységüket és kínálják szolgáltatásaikat a fogyasztóknak. Idehaza – mint azt a lap NAV-tól megtudta – jelenleg kizárólag a Szerencsejáték Zrt. működtethet sportfogadásra módot adó internetes oldalt. Az adóhivatal becslése szerint ugyanakkor több tucatra tehető azoknak a jórészt külföldi elnevezésű weblapoknak a száma, amelyeket a honi játékosok Magyarországon is elérhetnek, vagyis ahol pénzüket feltehetik, szerencséjüket kipróbálhatják.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 31. 21:18, szombat | Belföld

Országszerte zivatarok miatt, de többfelé még a kánikula miatt is figyelmeztetnek

Zivatarveszély miatt az egész országra első- és másodfokú figyelmeztetéseket adott ki vasárnapra az Országos Meteorológiai Szolgálat. Emellett még a hőség miatt is adtak ki első-, másod-, és harmadfokú figyelmeztetéseket

2021. Július 31. 18:34, szombat | Belföld

Novák Katalin: várjuk a gyerekeket az Erzsébet-táborokba

Várják a gyerekeket az Erzsébet-táborokba - mondta a családokért felelős tárca nélküli miniszter szombat reggel a Facebook-oldalán közzétett videóban.

2021. Július 31. 17:11, szombat | Belföld

ITM: sosem látott csúcson a foglalkoztatás, de folytatódik a munkahelyteremtés

Sosem látott csúcson van a foglalkoztatás, de folytatódik a munkahelyteremtés - áll az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szombati, az MTI-hez eljuttatott közleményében.

2021. Július 31. 14:29, szombat | Belföld

Hitelminősítés - PM: a Fitch Ratings megerősítette Magyarország stabil kilátását

A Fitch Ratings nemzetzközi hitelminősítő megerősítette legfrissebb felülvizsgálatában Magyarország államadós-besorolását