Városlista
2022. augusztus 20, szombat - István

Hírek

2019. Szeptember 04. 16:00, szerda | Belföld

Bicikliseket támadtak meg Rinyaújlakon

Bicikliseket támadtak meg Rinyaújlakon

Három dél-somogyi férfi egy rinyaújlaki rendezvény után részegen leszólított és megvert két biciklist. Az egyikük bordája eltört. A Kaposvári Járási Ügyészség Barcsi Kirendeltsége garázdaság és súlyos testi sértés miatt emelt v

A támadók közül ketten többszörösen büntetett előéletűek voltak már akkor is, amikor tavaly nyáron éjszaka részegen hazafelé tartottak egy rendezvényről. Az utcán észrevettek két idegen biciklist.

Odakiáltottak nekik, majd az egyiküket minden ok nélkül szidni kezdték, majd egyikük lefogta, két társa pedig püfölni és rugdosni kezdte.

A másik biciklis nem mert közbeszólni, de úgy tett, mintha telefonon hívná a rendőröket, ami a támadókat nem ijesztette el, sőt, egyikük őt is arcon verte ököllel.

A verekedésnek az vetett véget, hogy a közelben megjelent egy autó. A megtámadott áldozatok közül az egyik férfinak addigra már egy bordája eltört, a társa viszont megúszta komolyabb sérülés nélkül.

Az ügyészség börtön, illetve fegyházbüntetést javasol a három támadónak, a két büntetett előéletűnek 3 és fél, illetve 4 évet, társuknak pedig 2 évet.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 20. 05:00, szombat | Belföld

AM: a kormány folytatja a kisbenzinkutak támogatását

A kormány a kisbenzinkutak további megsegítésére 18,5 milliárd forintot különített el, péntektől megnyílt az igénylés lehetősége az elektronikus felületen, a pályázók már augusztusban hozzájuthatnak a támogatáshoz

2022. Augusztus 19. 18:09, péntek | Belföld

Évekig bujkált a húszmilliós pénzmosás gyanúsítottja

Hollandiában fogták el az évekkel ezelőtti bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A férfit most hozták Magyarországra, a budapesti nyomozók őrizetbe vették.

2022. Augusztus 19. 15:09, péntek | Belföld

Már 153 Mol-töltőállomáson van ingyenes kutyachip-leolvasó

Újabb Mol-töltőállomásokon található ingyenes kutyachip-leolvasó, így már 153 kúton tudják segíteni a kutyák és gazdáik egymásra találását.

2022. Augusztus 19. 14:08, péntek | Belföld

Elfogták a Sziget fesztiválon verekedő férfit és társát

Súlyos testi sértés és könnyű testi sértés megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárást egy, a Sziget fesztiválon verekedő férfival szemben - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken a rendőrség honlapján.