Városlista
2020. július 5, vasárnap - Sarolta, Emese

Hírek

2016. November 18. 10:19, péntek | Életmód
Forrás: MTI

Bio- és egészségtudatos termékek bemutatója is lesz az idei BabaMama Expón

Bio- és egészségtudatos termékek bemutatója is lesz az idei BabaMama Expón

Bio- és egészségtudatos termékek bemutatójával, gyerekprogramokkal és mintegy kétszáz kiállító termék- és szolgáltatás-kínálatával várja az érdeklődőket a hétvégén a BabaMama Expo a Budapest Sportarénában.

A szervezők közleménye szerint idén kiemelt hangsúlyt kapnak a babáknak és kismamáknak szóló biotermékek, illetve ebben a témában több színpadi előadást, beszélgetést és személyes tanácsadást is tartanak. A változatos és egészséges táplálkozásra Széll Tamás és Mautner Zsófi főzőbemutatói adnak ötleteket, többek között az ételallergiák kérdésében is.
Lesz ingyenes babafotózás, 4D ultrahangra és szívhanghallgatásra is lesz lehetőség, a babaszoba berendezésben lakberendezők adnak szakmai tanácsot, a legmodernebb babakocsikkal és a legújabb bébiőrökkel, ablak- és ajtónyitás érzékelőkkel is meg lehet ismerkedni.

A BabaMama Expo testvérrendezvénye, az azonos jeggyel látogatható KidExpo számtalan helyszíni programmal, játékpremierrel és a gyerekek kedvenc mesekaraktereivel várja a családokat. A rendezvényen kiemelt figyelmet kap az egészséges táplálkozás, a gyerekdivat és a biztonságos médiafogyasztás is.
A játékos foglalkozások és koncertek mellett az univerzum titkait csillagászok mutatják meg naponta több előadáson a gyerekeknek, akik űrsétát is tehetnek a virtuális valóságban. Az "űrkézműves" sarokban elkészíthetik vagy 3D tollal megrajzolhatják a legszükségesebb asztronauta kellékeket, de a magyar holdjáró, a Puli feltalálóival is találkozhatnak, sőt egy próbakörre is elvihetik a szerkezetet.

Címkék: BabaMama Expo, budapest

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 01. 17:03, szerda | Életmód

Az internetezők hetven százaléka vásárol online

A magyarok már a járvány előtt is rendszeresen használták az internetet különböző ügyeik intézésére;

2020. Július 01. 11:09, szerda | Életmód

Magyar kutatók vezetésével derítették fel egy ritka, súlyos betegség okát

Magyar kutatók vezetésével, több mint egy évtizeden át tartó genetikai nyomozással jutott el nemzetközi kutatócsoport egy család férfi tagjait három generáció óta sújtó kórkép eredetéhez.

2020. Július 01. 09:00, szerda | Életmód

Rendszeressé válhat a 40 fokos hőmérséklet a század végére Nagy-Britanniában

Rendszeressé válhat az akár 40 Celsius-fokot is elérő nyári hőmérséklet 2100-ra Nagy-Britanniában, ha nagyon magas marad a szén-dioxid-kibocsátás - derült ki a brit meteorológiai szolgálat (Met Office) új tanulmányából.

2020. Június 29. 15:37, hétfő | Életmód

2012 óta folyamatosan nő a születésszám Magyarországon

Folyamatosan nő a születésszám 2012 óta Magyarországon - mondta a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) elnökhelyettese hétfőn a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.