Városlista
2020. július 13, hétfő - Jenő

Hírek

2018. Augusztus 28. 09:50, kedd | Bulvár

Bíró Ica papírdobozok között él

Bíró Ica papírdobozok között él

Több éve hadakozik a bankokkal és a végrehajtóval.

Az egykori Metál Lady tizenhárom éve vett fel egy jelentősebb hitelt, ebből két lepusztult állapotú lakást vett. Később duplájára nőtt a törlesztőrészlet, így hitelcsapdába került.

A Bors szerint az eladósodott Bíró Ica vagyona jelenleg három ingatlanból áll, egy lerobbant, egy felújított lakásból és egy budai házból: nyáron már végrehajtók jelentek meg, vitték a bútorokat. A jelen állás szerint a végrehajtók az egyik lakást és a házat vinnék árverésre.

"Egy fiatal ügyvéd pályázik a házamra, tudom, ki az... Tőle kapom a felszólító leveleket, hogy hagyjam el a házat. Az otthonomat, amiért a szüleim és én dolgoztam meg, ami hatvan éve a tulajdonunk. Hát nem megyek, harc nélkül biztosan nem!" - közölte dacosan.

Forrás: origo.hu

Kép: Instagram / Bíró Ica

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 11. 13:38, szombat | Bulvár

Óriási bírságot kapott egy angol labdarúgó

Oli McBurnie, az angol élvonalban szereplő Sheffield United labdarúgócsapatának játékosa ittas vezetésért 28 500 fontos (11,2 milliós forintos) bírságot kapott.

2020. Július 11. 09:08, szombat | Bulvár

Nőtt a világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly

A világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly 8,6 százalékkal 74 ezer milliárd dollárra nőtt a Capgemini pénzügyi tanácsadó cég éves jelentése szerint.

2020. Július 10. 14:07, péntek | Bulvár

Vízbe fulladt a hatóságok szerint a Glee - Sztárok leszünk! eltűnt színésze

A hatóságok szerint vízbe fulladhatott Naya Rivera, a Glee - Sztárok leszünk! című tévésorozat 33 éves színésze, aki szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott.

2020. Július 08. 15:02, szerda | Bulvár

Jude Law játssza Hook kapitányt az új Pán Péter-filmben

Jude Law játssza Hook kapitányt a Disney új Pán Péter-filmjében - számolt be róla a The Hollywood Reporter.