Városlista
2020. szeptember 27, vasárnap - Adalbert

Hírek

2018. Augusztus 28. 09:50, kedd | Bulvár

Bíró Ica papírdobozok között él

Bíró Ica papírdobozok között él

Több éve hadakozik a bankokkal és a végrehajtóval.

Az egykori Metál Lady tizenhárom éve vett fel egy jelentősebb hitelt, ebből két lepusztult állapotú lakást vett. Később duplájára nőtt a törlesztőrészlet, így hitelcsapdába került.

A Bors szerint az eladósodott Bíró Ica vagyona jelenleg három ingatlanból áll, egy lerobbant, egy felújított lakásból és egy budai házból: nyáron már végrehajtók jelentek meg, vitték a bútorokat. A jelen állás szerint a végrehajtók az egyik lakást és a házat vinnék árverésre.

"Egy fiatal ügyvéd pályázik a házamra, tudom, ki az... Tőle kapom a felszólító leveleket, hogy hagyjam el a házat. Az otthonomat, amiért a szüleim és én dolgoztam meg, ami hatvan éve a tulajdonunk. Hát nem megyek, harc nélkül biztosan nem!" - közölte dacosan.

Forrás: origo.hu

Kép: Instagram / Bíró Ica

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 27. 07:00, vasárnap | Bulvár

Diéta Percek: Souvlaki tzatzikivel - VIDEÓ

Szeretitek a görög konyhát? Mert ebben a videóban Varga Feri souvlakit dog készíteni tzatzikivel. Ahogy azt Görögországban szokták! Jó szórakozást és jó főzést!

2020. Szeptember 26. 18:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége Kefír (V-Tech) - VIDEÓ

Egy rendhagyó Andonik 4s a Balaton partjáról. Mi volt Kefír első balatoni emléke? Hogy indult zenei karrierje? Erről mesélt nekünk a műsorban

2020. Szeptember 26. 14:00, szombat | Bulvár

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben, az emlős születésnapja vasárnap lesz, de az intézmény gondozói már pénteken felköszöntötték az ünnepeltet

2020. Szeptember 26. 07:00, szombat | Bulvár

Főzzünk Robival! Túrógombóc - VIDEÓ

Ebben az adásban Robi elmondja nekünk a finom túrógombóc helyes arányait és háromféle tálalási módot is mutat nekünk! Jó szórakozást!