Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Október 28. 16:49, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Black Friday, amikor minden olcsóbb

Black Friday, amikor minden olcsóbb

Már alig vártad, igaz? Egy évnyi várakozás után, ismét itt a Black Friday és vele együtt az év legnagyobb kedvezményei.

Most beszerezheted, amire régóta vágytál. Használd ki az év legnagyobb shopping őrületét, és spórolj a legfontosabb termékek megvásárlása során.

Mikor van Black Friday?

Black Friday idén november 26-ra esik. Lehet a név tartalmazza a péntek kifejezést, de ne hagyd magad megtéveszteni – a kedvezmény áradat ilyenkor általában többnapos. Hihetetlenül jó akciók várnak hétfőn, november 29-én, vagyis Cyber Monday napján.

Erre ügyelj

Biztosan találkoztál már kritikával is a vásárlási maraton kapcsán, méghozzá az árakat illetően. Tényleg olyan remek ajánlatok, amelyeket kínálnak? Ha nem vagy biztos a dolgodban, hasonlítsd össze a termékek árát különböző webáruházakban, vagy figyeld az árakat egész évben. Így biztosan tudni fogod, valóban megéri-e. A leárazások során egy szabályt nagyon fontos betartani – ne engedj az árak csábításának, csak olyan vásárolj, amire valóban szükséged van.

Vásárolj online gyógyszertárban

A felmérések alapján a vitaminok és táplálékkiegészítők vásárlása nem kis részét képezi a költésvetésünknek. Ha te is ebben a cipőben jársz, és szeretnél egy kicsit spórolni, akkor itt a remek alkalom. Számos remek Black Friday akció vár, amelyekkel most sokkal olcsóbban feltöltheted a készleteidet. Vagy éppenséggel kipróbálhatsz valami újdonságot is, amit eddig csak a magas ára miatt nem vettél meg. Ne feledkezz meg az immunerősítő készítményekről sem.

Műszaki cikkek kedvezménnyel

Szinte tény, hogy ebben az időszakban a leggyakrabban elektronikai cikket vásárolunk. Egész évben türelmetlenül várjuk a novembert, amikor verhetetlen áron vásárolhatunk háztartási nagy- és kisgépeket, mobiltelefont, tabletet, fényképezőgépet és rengeteg más okos eszközt. Hidd el, most igazán érdemes lesz vásárolni.

A mi tippünk: A gyógyszerek, elektronikai cikkek vagy épp szépségápolási termékek mellett természetesen az online könyvesboltok sem maradhatnak ki az év legnagyobb akciójából. Ez alól a Libri.hu sem képet kivételt, ahol Libri Black Friday során igazán alacsonyan szállnak az árak. Lepd meg magad vagy szeretteidet egy jó könyvvel.

Divatrajongóknak

Ha te inkább a ruhákra, kiegészítőkre és cipőkre vonatkozó akciókra fókuszálsz Black Friday idején, akkor is nyert ügyed van. A divat webáruházakban gyakran féláron szerezheted be a legújabb téli szetted darabjaid. Ha nem hiszed, járj utána például az About you webáruházban, ahol az About you Black Friday alatt hatalmas árzuhanásra számíthatsz.

Címkék: Black Friday

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.