Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Május 02. 14:45, hétfő | Sport
Forrás: NSO

BMW X3 Games: Majthényiék győztek Svájcban, vihetik az autókat

BMW X3 Games: Majthényiék győztek Svájcban, vihetik az autókat

Magyar győzelemmel zárult a Genfben első alkalommal megrendezett BMW X3 Games. Az összesítésben az első helyen a Sport&Style Team Hungary végzett, miután pénteken a ralis Baksay-Szabó Ádám autóvezetésben a harmadik, szombaton hegyikeré

A nagyon gyenge szélben megrendezett vitorlásszámot a repülő hollandiban sokszoros világbajnok Majthényi egyértelműen uralta, az előző este összesorsolt egység valamennyi futamot megnyerte a genfi tavon kijelölt pályán.

A Tv2 csapata a negyvenkilencedik helyen végzett: a kíméletlen hegyikerékpáros szakaszt Németh Lajos teljesítette, a vitorlázásban pedig Demcsák Zsuzsa jeleskedett. Az előző napon Dudás Ádámé volt a vezetéstechnikai gyakorlat, amelyen a Tények műsorvezetője kitűnően teljesített.

A hat sportágból álló nemzetközi versenysorozaton háromtagú csapatok küzdöttek a fődíjért három napon át: az ötvenkét egység közül a legjobbnak bizonyuló Sport&Style Team Hungary tagjai hamarosan egy-egy új BMW X3 20d típusú szabadidő-terepjárót vehetnek át. A Tv2 csapatának eredménye alapján pedig a BMW Magyarország félmillió forint anyagi támogatást nyújt a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikának.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a