Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2018. Március 06. 14:50, kedd | Bulvár

Bódi Sylvi egy csepp bikiniben pózol az álomhelyen

Bódi Sylvi egy csepp bikiniben pózol az álomhelyen

Bódi Sylvi ismét megmutatta formás idomait, sok bikinis képpel rukkolt elő Mikronéziából.

A modell február közepe óta van a szigeten, az elmúlt napokban többször is posztolt, a követők nagy örömére nem csak a csodás helyszíneket, magát is rendszeresen fotózza vagy fotóztatja.

Mikronézia a Csendes-óceán nyugati szélén, Ausztráliától északra található, Franciaországnál ötször nagyobb területen. A szigetcsoport mintegy 600 apró szigetből áll, amelyeken 110 000 ember él: bár az ország független, 1986-ban a Marshall-szigetekhez hasonló szövetségi szerződést írt alá az USA-val, így évi 100 millió dolláros segélyért cserébe Amerika irányítja a külpolitikáját és látja el a védelmét is.

Forrás: origo.hu

Főkép: Bódi Sylvi Fan Club (hivatalos)

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 18. 06:09, péntek | Bulvár

Nincs változás a világ legértékesebb márkáinak toplistáján

Immár a hetedik egymást követő évben lett az Apple és a Google a világ legértékesebb márkája az Interbrand nevű amerikai tanácsadó vállalat globális rangsorában.

2019. Október 17. 17:01, csütörtök | Bulvár

Räikkönen: Sör, fogorvos és Schumacher

Rendhagyó interjút közölt a svájci Blick a 40. születésnapját ünneplő Kimi Räikkönennel, a Forma-1 2007-es világbajnokával.

2019. Október 17. 14:49, csütörtök | Bulvár

Gájer Bálint esküvőre készül

Még van idő címmel jelent meg Gájer Bálint legújabb dalának klipje, amely azoknak szól, akik még nem találták meg az igaz szerelmet. Ezzel szemben Bálint szerencsésnek mondja magát, ő párjával már az esküvőjét tervezi.

2019. Október 15. 17:00, kedd | Bulvár

Két magyar film felújított változatát vetítik a Lumiere fesztiválon Lyonban

Mészáros Márta Ők ketten és Fábri Zoltán Az ötödik pecsét című filmjének felújított változatát vetítik a klasszikus filmeket felvonultató 11. Lumiere Grand Lyon Filmfesztiválon