Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Március 03. 13:21, hétfő | Helyi
Forrás: infoGyőr

Bőrfiatalítás a természet erejével - Az Afrika maszk

Bőrfiatalítás a természet erejével - Az Afrika maszk

„Olyan, mintha Isten mindenhová ellátogatna, de Afrikában élne” – Will Smith

Az afrikai nőknek sok olyan természetes növényi összetevőhöz van hozzáférésük, amelyek a világon széles körben terjedtek el bőrápolási termékek alapanyagaként. Olyan növényi hatóanyagok kerültek felfedezésre napjainkban Afrika területén, amelyek a mai modern tudósokat is ámulatba ejtik.

A Vel Gaaf professzionális bőrmegújító koncepció, pontosan arra törekszik, hogy a termékeik megalkotása során ötvözzék a tudományt a természettel. Termékük az Afrika maszk, olyan természetes hatóanyagokat tartalmaz, mely már az első használat után lélegzetelállító hatást eredményez.

A gyártó hitvallása, hogy csak a méltányos kereskedelem (Fair Trade) tartható fent hosszútávon, és ez olyan megoldás, amellyel mindenki jól jár. Hiszen ennek köszönhetően jutnak olyan növényi hatóanyagokhoz melyek Afrika különböző, elzárt részein találhatóak, és közben ügyelnek arra, hogy sem a termőterületek, se az ott élők ne legyenek kizsákmányolva.

Termékeik nem tartalmaznak kőolaj származékokat, színezőanyagokat, mesterséges illatanyagokat, parabén mentesek és nem kísérleteznek állatokon. Az Afrika maszk kézzel válogatott növényi összetevőkből áll, természetes módon fokozza a bőr szépségét. Hatóanyaga az Olax Dissitiflora, mely egy növényi aktív hatóanyag. Érdekessége, hogy nem különböző anyagokat juttat a bőrbe, hanem a sejteket veszi rá arra, hogy azokat az anyagokat termeljék, melyet már nem megfelelő mértékben állítanak elő, és ami által a bőr visszanyeri rugalmasságát, egészséges, selymes és tiszta lesz.

Az Afrika maszk drámaian csökkenti a mélyrácok mélységét, feszessé teszi a szemek körüli finom bőrt, de minden korosztály és minden bőrtípus kezelésére ajánlható, hiszen nem csak a ráncok, hanem sok más bőrproblémára megoldást nyújthat. Gyulladt, aknés bőrre, pigment foltokra, striákra, narancsbőrre, sebhelyekre, faggyúmirigyek normalizálására is egyaránt használható, de tisztítja a kötőszöveteket, liftingel, feszesít, hidratál, serkenti a vérkeringést, finomítja a kitágult pórusokat, fellazítja az elhalt szaruréteget, sejtmegújító hatása révén rendszeres használatával a kötőszövet rekreációja megy végbe.

A maszk eltávolítása után a bőr selymes, tömör, feszes lesz, hatása azonnal érzékelhető.Használata egyszerű, mégis látványos eredmény érhető el, hatóanyagának hatása a természetsejtmegújító ereje.

A 4ForYou Szépségszalon hálózatban az elsők között Győrben érhető el az Afrika maszk kezelés. Szakképzett kozmetikusaink várják szépülni vágyó vendégeinket Győr belvárosában. A Vel Gaaf termékei megvásárolhatóak szalonunkban, kérje kozmetikusaink segítségét. Az Afrika maszk kezelés most 3500 Ft-os bevezető áron érhető el nálunk. Az akció március 17.-éig tart.


4ForYou Győr Szépségszalon
9022 Győr, Batthyány tér 4.
Nyitva tartás: H-P:8-19 Sz: bejelentkezés alapján
Tel: 96/310-612; 30/486-13-45
4foryou.hu/szalon-gyor
facebook.com/4ForYou Gyor
Szép-kártya elfogadóhely!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.