Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2010. December 27. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: Nyugathír

Borkai: "A feleségem érdeme, hogy egyre jobban szeretem a karácsonyt!"

Borkai: "A feleségem érdeme, hogy egyre jobban szeretem a karácsonyt!"

Lólengésben olimpiai és világbajnok, nyújtón Európa-bajnok, tizenkilencszeres magyar bajnok. Tornászként már régen járt tornateremben, bár egy időben még indult oldboy versenyeken. Borkai Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság új elnöke, Győ

"Régen mindig az utolsó pillanatra hagytam az ajándékok beszerzését, de most tudom, hogy kiszámíthatatlan, hogy mikor futja az időmből, úgyhogy sokkal előrelátóbb vagyok. Amúgy érdekes dolog ez, mert ahogy múlik az idő, úgy tulajdonítok ennek is nagyobb jelentőséget. Szeretek olyan meglepetést szerezni, aminek tudom, hogy örülni fognak, de valóban nem számítanak rá. Egyre jobban szeretem a karácsonyt, és ez is a feleségem érdeme. Ő a családjából olyan kedves rituálékat hozott, amiktől tényleg nagyon bensőséges ez az ünnep" - mondja Borkai Zsolt, akinek két gyermeke van.
Fia focizik, a lányáról pedig az Anna-bál óta tudni, hogy nagyon szép, hiszen a bál szépének első udvarhölgyévé választották. Vajon ő is örökölte a sport szeretetét?
"A lányomnak klasszikus sportága nem volt, de versenytáncolt, ahol szintén komoly edzések vannak. De az igazi sportoló a fiam. Nagyon komolyan veszi a focit, amit mindig támogattam. Ha tudok, a mérkőzésein is mindig ott vagyok. Egyébként nem csak én vagyok sportos a családban. A feleségem atletizált, tehát nem csak miattam fontos a gyerekeknek a mozgás, igazi családi példa volt előttük.

Stop.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 09:14, péntek | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk! (PR)

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs.

2024. Május 17. 08:13, péntek | Helyi

Egész napos programok kicsiknek és nagyoknak – szombaton lesz a VIII. Gulyahajtás

Május 18-án, szombaton immár nyolcadik alkalommal szervezik meg Dunaszegen a gulyahajtást. A rendezvény idén is élményekkel teli családi kikapcsolódással kecsegtet.

2024. Május 17. 07:12, péntek | Helyi

Melléképület égett Écsen

Kerti hulladék égetéséből terjedt tovább a tűz egy melléképületre Écsen.

2024. Május 16. 09:15, csütörtök | Helyi

Változik az időpont foglalás rendszere

Július 1-től az Egészségablak applikációban és a 1812-es telefonszámon is lehet majd időpontot foglalni.