Városlista
2020. október 27, kedd - Szabina

Hírek

2020. Január 21. 08:25, kedd | Bulvár

Börtön várhat Demcsák Zsuzsára

Börtön várhat Demcsák Zsuzsára

Az egészen biztos, hogy újabb egy évre eltiltják majd a vezetéstől, de az sem kizárt, hogy 20 nap elzárásra ítélik - nyilatkozta egy szakértő Demcsák ügyében.

Demcsák Zsuzsa tavaly novemberben hároméves, ismételt eltiltása ellenére egy óbudai bevásárlóközpont melletti parkolóban ült a volán mögé. A műsorvezető éppúgy nem nyilatkozott a jól dokumentált szabálysértéséről, ahogyan júniusban sem, amikor szintén Óbudán kapcsolták le a járőrök, amint ittasan hajtott a buszsávban - idézte fel a Ripost, amely megszólaltatott egy közlekedési szakjogászt.

„Nem ismerem a konkrét esetet, de azt bizonyosan mondhatom, hogy a szabálysértőnek nagy szerencséje volt, amiért nem egy rendőri intézkedésbe futott bele az eltiltás alatt. Akkor ugyanis biztosan őrizetbe vették volna, és nagy valószínűséggel kapott volna a bírótól ötven vagy akár hatvan nap elzárást, mint visszaeső.
Ugyanakkor a sorozatos szabálysértések miatt így is komoly ítéletre számíthat a szabálysértési bírótól.
Az egészen biztos, hogy újabb egy évre eltiltják majd a vezetéstől, de az sem kizárt, hogy 20 nap elzárásra ítélik. Ez tulajdonképpen a bírótól függ, de az tudható, hogy nem annyira szeretik a visszaesőket. A szabálysértő már most jobban teszi, ha töri a fejét valami alapos indokon, mert az, hogy be kellett vásárolni, nem lesz elég"
- nyilatkozta a szakértő.

Forrás: origo.hu

Kép: Demcsák Zsuzsa / Instagram

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 26. 14:06, hétfő | Bulvár

Liam Neeson thrillere tartja magát az észak-amerikai mozis toplista csúcsán

Ismét Liam Neeson Becsületes tolvaj című akciófilmje érdekelte a legtöbb nézőt Észak-Amerikában a hétvégén.

2020. Október 25. 08:00, vasárnap | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Szigeti Ferenc (Karthago) - VIDEÓ

Szigeti Ferenc a műsorban elmeséli, hogy milyen sportokat próbált ki élete folyamán és az is kiderül a videóból, hogy milyen sportokat űz jelenleg!

2020. Október 24. 15:04, szombat | Bulvár

Paul McCartney egyedül készítette új, karanténalbumát

A koronavírus-járvány miatti karantén szülte Paul McCartney új albumát.

2020. Október 24. 08:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége: Csepregi Éva (Neoton) - VIDEÓ

Az Andonik 4s-ben Csepregi Évával arról beszélgettünk, hogy mennyit számít a külső egy előadó esetében? Elég a szépség vagy tehetség is kell? Ti mit gondoltok? Írjátok meg kommentben!