Városlista
2020. február 29, szombat -

Hírek

2020. Január 21. 08:25, kedd | Bulvár

Börtön várhat Demcsák Zsuzsára

Börtön várhat Demcsák Zsuzsára

Az egészen biztos, hogy újabb egy évre eltiltják majd a vezetéstől, de az sem kizárt, hogy 20 nap elzárásra ítélik - nyilatkozta egy szakértő Demcsák ügyében.

Demcsák Zsuzsa tavaly novemberben hároméves, ismételt eltiltása ellenére egy óbudai bevásárlóközpont melletti parkolóban ült a volán mögé. A műsorvezető éppúgy nem nyilatkozott a jól dokumentált szabálysértéséről, ahogyan júniusban sem, amikor szintén Óbudán kapcsolták le a járőrök, amint ittasan hajtott a buszsávban - idézte fel a Ripost, amely megszólaltatott egy közlekedési szakjogászt.

„Nem ismerem a konkrét esetet, de azt bizonyosan mondhatom, hogy a szabálysértőnek nagy szerencséje volt, amiért nem egy rendőri intézkedésbe futott bele az eltiltás alatt. Akkor ugyanis biztosan őrizetbe vették volna, és nagy valószínűséggel kapott volna a bírótól ötven vagy akár hatvan nap elzárást, mint visszaeső.
Ugyanakkor a sorozatos szabálysértések miatt így is komoly ítéletre számíthat a szabálysértési bírótól.
Az egészen biztos, hogy újabb egy évre eltiltják majd a vezetéstől, de az sem kizárt, hogy 20 nap elzárásra ítélik. Ez tulajdonképpen a bírótól függ, de az tudható, hogy nem annyira szeretik a visszaesőket. A szabálysértő már most jobban teszi, ha töri a fejét valami alapos indokon, mert az, hogy be kellett vásárolni, nem lesz elég"
- nyilatkozta a szakértő.

Forrás: origo.hu

Kép: Demcsák Zsuzsa / Instagram

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 28. 19:02, péntek | Bulvár

Lilu: Légy büszke arra, hogy nő vagy!

Íme a GLAMOUR Women of the Year 2020 háziasszonya

2020. Február 28. 17:00, péntek | Bulvár

Már készül Kulka Jánossal az Átjáróház

Elindult Madarász Isti második nagyjátékfilmje, az Átjáróház romantikus vígjáték forgatása, amely a produkció közleménye szerint egy széles közönséget megcélzó, egyedi látványvilágú, modern szerelmes film lesz.

2020. Február 28. 16:08, péntek | Bulvár

Nem Steven Spielberg rendezi az Indiana Jones ötödik részét

Nem Steven Spielberg rendezi meg az Indiana Jones 5. részét. A Variety.com értesülése szerint James Mangold veszi át a helyét.

2020. Február 28. 16:00, péntek | Bulvár

Cégvezető lett a gyönyörű szépségkirálynőből

Szick Petra modell, szépségkirálynő már több mint 10 éve a médiában dolgozik. Az elmúlt 5 évben egy modell cégnél tanított kifutó, illetve kamera előtti mozgást.