Városlista
2019. december 11, szerda - Árpád

Hírek

2018. Január 12. 07:45, péntek | Bulvár

Börtönbe kerülhet Oszter Sándor szinművész

Börtönbe kerülhet Oszter Sándor szinművész

Négy év hét hónap letöltendő börtönbüntetést kért Oszter Sándorra az ügyészség.

– tudta meg a Blikk.

A lap pénteki száma szerint hamarosan ítélet várható az ügyben, és "mindenkit meglepett" a szigorú indítvány. A 69 éves volt színész, aki azért került bíróság elé, mert diósjenői házának kertjében engedély nélkül létesített mesterséges tórendszert, annyit mondott a Blikknek, hogy

" Ez egy rémálom, ami ott történik. Én abszolút ártatlan vagyok, nem követtem el semmit, én az igazságot képviseltem. "

Ahogy arról mi is írtunk, Oszter Sándor három halastóval akarta feldobni diósjenői birtokát. Az ehhez szükséges vízmennyiséget a hegyről csordogáló patakból szerezte, csakhogy ezzel éppen a község népszerű és védettség alatt álló horgásztava elől vette el a vizet, kiszáradásra ítélve azt. A bonyolult jogi manőverezésekkel teli ügyben ráadásul feltételezhető, hogy az engedélyeztetés során szabálytalanul összejátszott a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság egyes hivatalnokaival.

Az ügy közel másfél éve folyik.

A Kossuth-díjas színész védőügyvédje, dr. Balogh Gábor is szűkszavúan nyilatkozott.

"Igaz, letöltendő börtönbüntetést indítványoztak. Szakmai szempontból is eltúlzottnak és súlyosnak tartom a büntetés mértékét."

Forrás: index.hu; 24.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 10. 13:50, kedd | Bulvár

Meghalt a Roxette énekesnője

Hatvanegy éves korában meghalt Marie Fredriksson svéd énekesnő, a Roxette nevű duó egyik tagja - írja a BBC hírportálja.

2019. December 10. 13:31, kedd | Bulvár

Sokszoros áron kínálják a Vajna-hagyatékot az interneten

Az e-Bayen felbukkantak azok a bőrkötéses forgatókönyvek, amelyeket szombat délután árvereztek el a Nagyházi Galériában.

2019. December 10. 12:01, kedd | Bulvár

Bejelentették a Balaton Sound világsztár fellépőit

Mások mellett a DJ Mag éllovasai, a Dimitri Vegas és Like Mike duó, Martin Garrix és Kygo is fellép a jövő évi Balaton Soundon 2020. július 8. és 12. között Zamárdiban – közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

2019. December 10. 09:50, kedd | Bulvár

Maradt a kaptafánál, most a multik is irigyelhetik a kis magyar céget

Egy mostanra itthon szinte teljesen kihalt iparágban vett repülőrajtot egy 2016–ban megalakult tiszaföldvári manufaktúra.