Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2010. Szeptember 24. 07:29, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Börtönben a brutális fajtalankodó rém

Börtönben a brutális fajtalankodó rém

Jogerősen 19 év letöltendő fegyházbüntetésre ítélte a Szegedi Ítélőtábla azt a pirtói férfit, aki közel egy évtizeden át gyakorlatilag szexrabszolgaként bánt saját és nevelt gyermekeivel.

A korábban már hat alkalommal büntetett férfit szemérem elleni erőszakkal, erőszakos közösüléssel, kiskorú veszélyeztetésével, valamint életveszélyt okozó testi sértéssel vádolta meg az ügyészség. A férfi élettársával négy gyermeket nevelt, s a vádirat szerint 1994-ben az akkor még csak 5 éves nevelt kislányát fajtalankodásra kényszerítette, s ezt heti rendszerességgel megismételte.

1998-ban nevelt fiával is fajtalankodott, sőt rávette a gyereket, hogy ezt testvérével is tegye meg. 2000-ben, amikor meg akarta erőszakolni a kislányt, könyörgésének engedve, inkább a fiút erőszakolta meg. A kislányt később 2-3 hetente fajtalankodásra, majd közösülésre kényszerítette.

2001-től vérszerinti lányával is fajtalankodott a férfi, majd 2004-től saját fiával is ezt tette. Mikor élettársa tudomást szerzett a történtekről, a gyermekek előtt megverte a nőt. Az asszony 2007-től már egy másik férfival élt élettársi kapcsolatban. A vádlott 2009. január 10-én éjjel ittasan felkereste a nőt, s számon kérte rajta, hogy nem láthatja gyermekeit. Dulakodás alakult ki, s annak során a vádlott egy tapétavágó késsel támadt a nőre és a másik férfira. A nő csak ezt követően fordult a rendőrséghez, s csak ekkor derültek ki a családban zajlott korábbi rémtettek.

HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.