Városlista
2020. január 22, szerda - Vince

Hírek

2013. Szeptember 20. 08:44, péntek | Helyi
Forrás: infoGyőr

Borvacsora, vadas ételek és évzárás a Golden Ballban

Borvacsora, vadas ételek és évzárás a Golden Ballban

A nyár végére körvonalazódott a Golden Ball Club Éttermének menetrendje az év hátralévő részére. Suga Péter mesterszakács szezonális ételekkel kedveskedik a hátralévő hónapokban a Golden Ball Club vendégeinek.

Az ősz beköszöntével a Golden Ball Club igazi kulináris élményt kínál az étterem vendégeinek, az ősz sajátos ízeivel. A szeptemberi hónapban központi szerepbe kerül a szüret, és az őszi termések dominanciájával összeállított különleges ételek.

Októberben a vadakból és vadszárnyasokból készült ételek lépnek az étterem étlapjának központjába, egy igazán ízletes és változatos menüsort kínálva. Egyet biztosan állíthatunk: Suga Péter mesterszakács igazi vadas specialitásai mindenki számára ínyenc falatok lesznek.

A november a bor hónapja, pontosabban az újboré. Ugyanis november 11-ére kell elkészülni az a friss boroknak, amit a szakértők csak úgy emlegetnek, hogy üde, friss, illatos, olyan, ami átmelengeti a szívet, lelket. Ezen kívül a Márton-nap tiszteletére összeállított ajánlatok, többségében libából készült ételeket rejtenek.

A december békés, boldog hangulatát, pedig adventi és évzáró jellegű ételekkel teszik teljessé a Golden Ball Club étteremben.

Idén ősszel is készül a Golden Ball stábja a borkedvelőknek mindig kellemes és vidám hangulatú borvacsorákkal, ahol a kiváló minőségű nedűk és a hozzájuk komponált ételkülönlegességek harmóniája kiváló kulináris élményt és kikapcsolódást biztosít.
Ennek első felvonása a 2013. szeptember 27-én megrendezésre kerülő borvacsora Szőke Mátyás boraival és Suga Péter menüsorával.

Asztalfoglalás ügyében vagy más kérdéseivel keressen bennünket elérhetőségeinken:

Étterem: 96 / 618 - 105
Kelemen Gyula étteremvezető: 30 / 842 - 7652
E-mail: goldenball@t-online.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 22. 15:04, szerda | Helyi

Segítség a tanulásban, sportban és a célok elérésében – Gyermekagykontroll Győrben

Február 1-jén és 2-án kétnapos gyermekagykontroll-tanfolyamán várja Kovács Erika a 7-10 éveseket, míg a 10-14 évesek február 8-án és 9-én sajátíthatják el az agykontroll lenyűgözően logikus technikáit.

2020. Január 21. 12:52, kedd | Helyi

Üzent osztálytársainak a győri tanárkesélő gimnazista

A fiú azt állítja, senkit nem akart bántani, és utólag fogalma sincs arról, hogyan borulhatott el az agya egy hármas miatt annyira, hogy késsel rontson rá a tanárára.

2020. Január 21. 08:48, kedd | Helyi

Kulturális és művészeti díjban részesült Fejszés Attila

A Magyar Kultúra Napja alkalmából Téglás Város Önkormányzatának Képviselő testülete „Kulturális és Művészeti Díjat” adományozott hétfőn Fejszés Attilának, a Győri Nemzeti Színház színművészének.

2020. Január 20. 20:49, hétfő | Helyi

Betöltötte énekhangjával a Kisalföld szerkesztőségét is Bede-Fazekas Csaba

Bede-Fazekas Csaba Kossuth-díjas, Érdemes-, Kiváló Művész, operaénekes, Győr díszpolgára, a Győri Nemzeti Színház örökös tagja volt Werner Krisztina vendége a sajtószékházban.