Városlista
2019. augusztus 25, vasárnap - Lajos

Hírek

2013. Szeptember 20. 08:44, péntek | Helyi
Forrás: infoGyőr

Borvacsora, vadas ételek és évzárás a Golden Ballban

Borvacsora, vadas ételek és évzárás a Golden Ballban

A nyár végére körvonalazódott a Golden Ball Club Éttermének menetrendje az év hátralévő részére. Suga Péter mesterszakács szezonális ételekkel kedveskedik a hátralévő hónapokban a Golden Ball Club vendégeinek.

Az ősz beköszöntével a Golden Ball Club igazi kulináris élményt kínál az étterem vendégeinek, az ősz sajátos ízeivel. A szeptemberi hónapban központi szerepbe kerül a szüret, és az őszi termések dominanciájával összeállított különleges ételek.

Októberben a vadakból és vadszárnyasokból készült ételek lépnek az étterem étlapjának központjába, egy igazán ízletes és változatos menüsort kínálva. Egyet biztosan állíthatunk: Suga Péter mesterszakács igazi vadas specialitásai mindenki számára ínyenc falatok lesznek.

A november a bor hónapja, pontosabban az újboré. Ugyanis november 11-ére kell elkészülni az a friss boroknak, amit a szakértők csak úgy emlegetnek, hogy üde, friss, illatos, olyan, ami átmelengeti a szívet, lelket. Ezen kívül a Márton-nap tiszteletére összeállított ajánlatok, többségében libából készült ételeket rejtenek.

A december békés, boldog hangulatát, pedig adventi és évzáró jellegű ételekkel teszik teljessé a Golden Ball Club étteremben.

Idén ősszel is készül a Golden Ball stábja a borkedvelőknek mindig kellemes és vidám hangulatú borvacsorákkal, ahol a kiváló minőségű nedűk és a hozzájuk komponált ételkülönlegességek harmóniája kiváló kulináris élményt és kikapcsolódást biztosít.
Ennek első felvonása a 2013. szeptember 27-én megrendezésre kerülő borvacsora Szőke Mátyás boraival és Suga Péter menüsorával.

Asztalfoglalás ügyében vagy más kérdéseivel keressen bennünket elérhetőségeinken:

Étterem: 96 / 618 - 105
Kelemen Gyula étteremvezető: 30 / 842 - 7652
E-mail: goldenball@t-online.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 25. 00:30, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp augusztus 26-tól

2019. Augusztus 25. 00:21, vasárnap | Helyi

Ötös lottó, kettő Joker telitalálat van

2019. Augusztus 24. 07:00, szombat | Helyi

VÁGÁNYZÁRI HIRDETMÉNY

2019. Augusztus 24. 06:56, szombat | Helyi

Élő tv-sportközvetítések - szombat, vasárnap

A szombati és vasárnapi élő sportközvetítések a hazai televíziókban: