Városlista
2020. szeptember 26, szombat - Jusztina

Hírek

2010. Augusztus 07. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Borzasztóan néz ki a hollywoodi sztár lába

Borzasztóan néz ki a hollywoodi sztár lába

Kézzel-lábbal küzd az öregedés ellen Meg Ryan, de az eredmény nem éppen az lett, amit akart - a vádlijai ugyanis eltorzultak az edzés következtében.

Egykoron Hollywood és a világ első számú lieblingje volt Meg Ryan, aztán előbb ő bánt el a szép kis pofijával a plasztikai sebésznél, majd az pedig az idő vasfoga. De korántsem odafent vannak a legnagyobb gondok a szebb napokat is megélt Megnél. A lábszárai ugyanis teljesen eltorzultak. A vádlijai eldeformálódtak, és úgy duzzadnak rajtuk az erek, mint Sylvester Stallone akcióhős karjain. Mindezt pedig annak köszönheti, hogy filmszerepek híján, túl sok ideje van az edzőteremben küzdeni az öregedés ellen. Így negyvennyolc esztendősen sok esélye már nincs rá, hogy ismét a legbájosabb színésznőként emlegessék.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 26. 14:00, szombat | Bulvár

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben, az emlős születésnapja vasárnap lesz, de az intézmény gondozói már pénteken felköszöntötték az ünnepeltet

2020. Szeptember 26. 07:00, szombat | Bulvár

Főzzünk Robival! Túrógombóc - VIDEÓ

Ebben az adásban Robi elmondja nekünk a finom túrógombóc helyes arányait és háromféle tálalási módot is mutat nekünk! Jó szórakozást!

2020. Szeptember 25. 15:03, péntek | Bulvár

Újra toplistás J.K. Rowling

A brit eladási toplisták élén debütált J. K. Rowling, Robert Galbraith írói álnéven írt Troubled Blood című új krimije.

2020. Szeptember 25. 13:00, péntek | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Balássy Betty és Varga Feri - VIDEÓ

A rendhagyó műsor a Tisza-tóról! Nagy Anett és Szebeni István Balássy Betty-t és Varga Ferit a közös sportolási szokásaikról kérdezték. Figyelem a műsor poénokat tartalmaz!