Városlista
2020. február 17, hétfő - Donát

Hírek

2010. Augusztus 07. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Borzasztóan néz ki a hollywoodi sztár lába

Borzasztóan néz ki a hollywoodi sztár lába

Kézzel-lábbal küzd az öregedés ellen Meg Ryan, de az eredmény nem éppen az lett, amit akart - a vádlijai ugyanis eltorzultak az edzés következtében.

Egykoron Hollywood és a világ első számú lieblingje volt Meg Ryan, aztán előbb ő bánt el a szép kis pofijával a plasztikai sebésznél, majd az pedig az idő vasfoga. De korántsem odafent vannak a legnagyobb gondok a szebb napokat is megélt Megnél. A lábszárai ugyanis teljesen eltorzultak. A vádlijai eldeformálódtak, és úgy duzzadnak rajtuk az erek, mint Sylvester Stallone akcióhős karjain. Mindezt pedig annak köszönheti, hogy filmszerepek híján, túl sok ideje van az edzőteremben küzdeni az öregedés ellen. Így negyvennyolc esztendősen sok esélye már nincs rá, hogy ismét a legbájosabb színésznőként emlegessék.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 17. 11:28, hétfő | Bulvár

Sírva ment le a színpadról Elton John

Vasárnap sírva ment le a színpadról a hatszoros Grammy-díjas és kétszeres Oscar-díjas brit zeneszerző, zenész és énekes, lovag Elton John mert betegsége miatt teljesen elment a hangja, de csütörtökön már újra fellép.

2020. Február 17. 08:09, hétfő | Bulvár

A Despacito társszerzője először koncertezik Magyarországon

Először ad koncertet Magyarországon Daddy Yankee Puerto Ricó-i énekes-dalszerző, a Despacito című sláger társszerzője.

2020. Február 17. 07:08, hétfő | Bulvár

Váratlan meglepetéssel kezdődött a TV2 új műsora

A Nicsak, ki vagyok? első leleplezett fellépője egy olyan közismert személy volt,aki elmondta, hogy korábban nem bukkant fel a TV2-n.

2020. Február 17. 06:31, hétfő | Bulvár

A mozis toplista élre sprintelt a világ legyorsabb sündisznója, Sonic

A világ legjobb bemutatóhétvégi bevételét hozta egy videojátékból adaptált egészestés mozifilm számára Sonic, a sündisznó.