Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2010. Július 27. 07:49, kedd | Sport
Forrás: BoxingONE Championship

BoxingONE - a Gladiator ismét győzelemre tör

BoxingONE - a Gladiator ismét győzelemre tör

Csütörtökön, a Győr Plazaban rendezik a BoxingONE Championship – amatőr ökölvívó csapatbajnokság következő küzdelmét, ahol a helyi Gladiator a romániai Arad csapatát látja vendégül.

 

A helyszínen várhatóan több ezer fő előtt mutathatják meg tudásukat a hazai ökölvívók, de szükségük is lesz a közönség bíztatására, mivel azt a román Silva Lazar-t fogadják, amely teljesítményével nagyon meglepte első BoxingONE ligás mérkőzésén a magyar sztárokat is felvonultató Spartak Komárnót. A Gladiator edzője, Nagy Zoltán is kemény küzdelemre számít.

 

„Nehéz felkészülésen vagyunk túl, amit a nagy meleg még keményebbé tett. Lelkileg az sem volt könnyű, hogy ilyenkor rendszerint a sportolóknál is szabadság van, de nekünk nap mint nap az edzőteremben kellett gyűrnünk a zsákokat és egymást" - kezdte a rábaparti mester, aki így a nyár derekán is a szokásos csapatával áll ki. „Láttam az aradi csapat bemutatkozó mérkőzését, és azt mondom, nagyon jók, ráadásul vannak még tartalékaik. Vannak információim arról, hogy ők is keményen készülnek, mert a második mérkőzésüket természetesen már meg akarják nyerni."

 

„Egy biztos, 64 kg-ban óriási presztízsmérkőzésre van kilátás, ugyanis az én csapatomban az a George Nyeki az alapember, aki pont az aradi csapatot hagyta ott, mielőtt Magyarországra költözött volna. Tudom, hogy erre az aradiak is keményen rákészültek. Ez persze minket nem zavar, győzni szeretnénk, és minél jobb mérkőzéseket bemutatni a győri közönségnek" - zárta gondolatait Nagy Zoltán.

 

A BoxingONE mérkőzéseken túl profi mérkőzésekre is sor kerül az este folyamán, de a rendezvényen ennek ellenére sem szednek belépti díjat a szervezők. Az esemény július 29-én, 18:30-kor kezdődik a hivatásos mérkőzésekkel, majd várhatóan 19 órától a csapatbajnoki küzdelem is elrajtol. A B1 liga hivatalos weboldala a http://www.boxingone.com/ címen érhető el.


http://www.boxingone.com/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.

2024. Április 27. 22:39, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Autós Gyorsasági szakágának versenyzői számára.

2024. Április 27. 07:58, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Gyorsasági szakágának versenyzői számára, akik a már hagyományos szezonnyitó versenyen, a Laptiming Kupán, de a tavaly új helyszínként belépett Bajatonfőkajáron nyomják a g