Városlista
2023. március 28, kedd - Gedeon, Johanna

Hírek

2011. Október 16. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Brad Pitt kilóra megveszi a budapesti lakókat

Brad Pitt kilóra megveszi a budapesti lakókat

Brad Pitt hazánkban készülő, egész estét kitöltő produkciójának forgatása miatt már idejekorán felhívta a helyi lakosok figyelmét.

A helyieknek ezzel látszólag semmi gondjuk nem volt, azonban a világsztár gondolt arra is, ha lenne: az egyik internetes hírportál értesülései szerint a hollywoodi stáb egy-egy 30 ezer forintos vásárlási utalvánnyal kárpótolja a lakók komfortérzetét. Az érintettek a szelvény átvételekor kötelesek aláírni egy szerződést, amelyben vállalják, hogy nem készítenek sem hang-, sem képfelvételt a készülő World War Z hazánkban forgatott jeleneteiről, valamint nem fognak panasszal élni az esti hangzavar miatt.

A filmforgatás korábban lefoglalt fegyvereit a mai napig vizsgálják, és folyik az ügyben érintett személyek kihallgatása, ám ezek között nem szerepel Brad Pitt.

- Jelenleg nincs olyan adat, amely indokolttá tenné Brad Pitt kihallgatását a lefoglalt fegyverekkel kapcsolatban - nyilatkozta az Új Ásznak Bartha László, a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 25. 07:37, szombat | Bulvár

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg többeket Pennsylvaniában

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg két embert és sebesített meg többeket az Egyesült Államokbeli Pennsylvaniában pénteken este.

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Bulvár

Megtiltotta a TikTok használatát a hivatali berendezéseken a cseh képviselőház és a szenátus

Megtiltotta a TikTok közösségi médiafelület használatát hivatalos információs rendszerében a cseh képviselőház és a szenátus.

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.

2023. Március 02. 06:42, csütörtök | Bulvár

Londoni rezidenciájuk elhagyására kérte Harry herceget és feleségét az udvar

A windsori uralkodói rezidencia közvetlen közelében lévő nagy-britanniai otthonuk, a Frogmore Cottage elhagyására kérte az udvar Harry herceget és amerikai feleségét, Meghan hercegnőt - közölte a házaspár szóvivője.