Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2010. Október 08. 14:49, péntek | Bulvár
Forrás: STOP

Brad Pitt megérkezett Magyarországra

Brad Pitt megérkezett Magyarországra

Miközben Brad Pitt kilenc órás repülőút után ikreikkel, Knoxszal és Vivienne-nel tegnap Magyarországra érkezett, a másik négy, már itt lévő gyermeküket testőr szállította az iskolába.

Pittnek tegnapelőtt kellett volna jönnie, így valószínűleg ez lehetett az oka annak, hogy a gyerekek kihagyták a szerdai tanítást. Angelina azonban úgy tűnik, nem szerette volna, ha már az első héten több napot hiányoznak, hiszen eleve maga kérte arra a tanulótársakat és tanárokat is, hogy ne különböztessék meg csemetéit diáktársaiktól.

A testőr által szállított négy gyerek ezúttal is észrevétlenül került a tanintézmény falai közé az autóból. A Máriaremete utcai francia iskola hátsó bejáratát ugyanis két kapu is őrzi, így a hátul lesötétített üvegű autónak csak szorosan a bejárathoz kell állnia, és a gyerekek máris rejtve maradnak a kíváncsi szemek elől. A Napi Ász értesülései szerint a színésznő első rendezését nem zavarhatják meg a gyerekek iskolába járási szokásai, ezért nem ő viszi őket a suliba.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.