Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Április 09. 07:49, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Britney igazából férfi

Britney igazából férfi

Képtelen volt megcsinálni legújabb klipje táncbetétjeit Britney Spears, ezért egy férfit öltöztettek be, hogy rázza magát a ritmusra.

Élete egyik legjobb videójával jelentkezett Britney Spears a napokban, azonban nem sokáig élvezhette, hogy mindenki dicséri az alkotásért. Az éles szemű rajongók ugyanis felfedezték, hogy a Till The World Ends táncos részeinél nem igazán Brit látható. Sokkal inkább egy férfi parókában, és női ruhában. Amit a klip belassításával mindenki könnyedén kiszúrhat. A cserére azért volt szükség állítólag, mert az énekesnő már korántsem akkora tánctehetség, mint korábban volt, és nem tudta megcsinálni a koreográfiát. Ezért az egyik férfi táncosa ugrott be helyette, akinek a testalkata legjobban hasonlított Britney meghízott külsejéhez. Az arca azonban többször előbukkan a műhaj alól, illetve a combja izomzata is elég árulkodó.

Eközben a Spearst az őrületig védő fanok egy másik elmélettel álltak elő. A dublőrt ugyan ők sem tagadják, viszont szerintük Tiana Brown sztárkoreográfus helyettesítette kedvencüket. Méghozzá azért, mert a kétgyermekes anyuka térdproblémákkal bajlódik, és emiatt nem tudott táncolni. Britney menedzsmentje és a videó rendezője, Ray Kay azonban mindkét teóriát bagatellnek tartja. Pedig februárban szintén arról pletykáltak, hogy más rázta magát a Hold It Against Me című klipjében, és akkor a kiadója egyik embere el is ismerte a dolgot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.