Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Május 12. 14:47, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Britney megint beterpesztett

Britney megint beterpesztett

Spears-papa nagy nehezen rávette Britney-t, hogy hordjon melltartót, de ennek az lett a következménye, hogy a bugyi került ki a ruhatárából, ami szoknyával kombinálva zavarba ejtő pillanatokat produkál.

Tegnap délután egy csendes kései ebédet töltött el testőrével Britney, ami elég intimre sikeredett, ám kivételesen nem azért, mert az énekesnő újabb vele dolgozó férfit hódított meg. Az esemény különlegessége az öltözéke hiányosságából adódott, ugyanis nem volt rajta bugyi, és ezt meg is mutatta, amikor kikecmergett az autójából. A rövid szoknyája nem igazán bizonyult megfelelő ruhadarabnak az alsónemű hiányának ellensúlyozására. A kétgyermekes anyuka balszerencséjére egy fotós pont a közelben volt, így Brit combjainak rég nem látott rejteke ismét közszemlére került, mintegy informálva arról a világot, hogy a haja ugyan visszanőtt, de van, ahol még mindig jobban szereti a kopaszságot.


A lecsúszott pophercegnő féktelen partizásainak korszakában volt nagy híve a meztelen alsótestnek, és rendszeresen meg is villantotta legféltettebb táját. Viszont már évek óta nem lehetett látni a bugyija tartalmát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.