Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Május 31. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

Bruce Willis ismét megteszi

Bruce Willis ismét megteszi

Bruce Willis visszatér a szerződéses gyilkos szerepbe, a következő filmjében is fejvadászt fog játszani, mint a Bérgyilkos a szomszédomban, de állítása szerint a mostani karaktere a "világ legbénább bérgyilkosa".

A Die Hard sorozat sztárja a Looper-ben egy időutazó gyilkost alakít majd. A különleges thrillerről a rendező, Rian Johnson elmondta: "A film egyik része akkor játszódik, amikor az időutazást még fel sem találták, de harminc évvel később már létezik, viszont teljesen illegális.

Ekkor nagyon nehéz megszabadulni egy hullától, ezért a bűnözőknek vissza kell menniük az időben, a múltban verbuválnak egy csapat bérgyilkost, őket nevezzük Looper-nek.

Ők elrabolják az áldozatot, visszaviszik az időben 30 évet, ahol lelövik. A tökéletes bűntény! Ha egy Looper megöl valakit, az technikailag kitörlődik a jövőből, egyszerűen eltűnik."

A filmben Bruce mellett szerepet kapott Joseph Gordon-Levitt is, aki ugyanazt a karaktert alakítja majd, mint a híresség, csak más időben. A Looper megjelenése 2012-re várható.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.