Városlista
2020. február 21, péntek - Eleonóra

Hírek

2020. Február 14. 06:10, péntek | Belföld

Brutális baleset Gödöllőn, a tetejére borulva állt meg egyösszetört autó

Brutális baleset Gödöllőn, a tetejére borulva állt meg egyösszetört autó

Gödöllőn legforgalmasabb, négy sávos útján egy biztonsági cég autója karambolozott. Információink szerint nagyon gyorsan ment, amikor jobbról egy idős férfi kanyarodott ki elé.

Ugyan valószínűleg szabálytalanul fordult ki, de a másik autó olyan gyorsan ment, hogy nagyon nehéz lett volna időben észrevennie. A biztonsági cég autója úgy tudjuk legalább 20 métert repült, mielőtt a tetejére borulva egy parkoló autónak neki csapódva földet ért volna a tetejére borulva.

A biztonsági cég autójának sofőrjét súlyos fejsérüléssel vitték kórházba. Az idős férfi sérülés nélkül úszta meg a balesetet.

Forrás: origo.hu

Kép: police.hu

Címkék: baleset, gödöllő

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 20. 19:25, csütörtök | Belföld

Kalauzra támadt egy utas a pásztói vonaton

Az ügyészség vádat emelt egy huszonhárom éves férfi ellen, aki a vonaton előbb az utastársait \"piszkálta\", majd Pásztón rátámadt a kalauzra, amiért az leszállította őt.

2020. Február 20. 18:53, csütörtök | Belföld

Gyerekek törtek be egy budapesti lakásba

Nagyon megijedt az a kispesti, fiatal pár, akik arra ébredtek, hogy hajnal 1 körül két idegen fiatal osont be a lakásukba.

2020. Február 20. 14:01, csütörtök | Belföld

Elítélték a két újszülöttjét megfojtó sárkeresztúri nőt

Első fokon, nem jogerősen tizennyolc év fegyházra ítélték azt a sárkeresztúri nőt, aki három éven belül két újszülöttjét is megfojtotta - közölte a Székesfehérvár Törvényszék csütörtökön az MTI-vel.

2020. Február 20. 12:08, csütörtök | Belföld

Már az ötezredik veseátültetést végezték el a Semmelweis klinikán

Elvégezték az ötezredik veseátültetést a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikáján - közölte az egyetem csütörtökön az MTI-vel.