Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2019. Június 09. 14:52, vasárnap | Belföld

Brutális balesetet szenvedett koncertre tartva a Kowalsky meg a Vega zenekar

Brutális balesetet szenvedett koncertre tartva a Kowalsky meg a Vega zenekar

A Kowalsky meg a Vega együttes éppen Miskolcra tartott, amikor az autójuk felborult az M3-as autópálya miskolci kivezető szakaszán. Kérdéses, hogy az esti, miskolci koncertjüket megtartják-e.

Az együttes a Facebook-oldalán tette közzé a balesetük képeit, amin jól látszódik, hogy az autójuk felborult, a kellékeik pedig az útra szóródtak.

"Barátaink!
Brutális borulásunk következményeit láthatjátok az M3 Miskolci kivezetőjének közelében. Csak azért írunk, hogy mindenki megnyugodhasson:a csodával határos módon SENKI NEM SÉRÜLT MEG!!!!!
Azon dolgozunk, hogy az esti koncert MISKOLCON meg legyen tartva! Szóval minden tekintetben meg szeretnénk nyugtatni mindenkit: a balesetet elszenvedők MINDANNYIAN JÓL vannak, és LESZ este KONCERT !!!!"

A boon.hu-nak Almási Beatrix, a diósgyőri vár kommunikációs menedzsere elmondta, hogy a Fonó esti koncertjével kapcsolatban csak később tudnak nyilatkozni.

"A zenekar és a szervezők együtt azon dolgoznak, hogy az esti koncert zökkenőmentesen elkezdődjön, az előre meghirdetett időpontban" – mondta a lapnak a menedzser.

Forrás: origo.hu

Kép: Kowalsky meg a Vega Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.