Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Október 08. 06:00, kedd | Külföld

Brutális erőszak Angliában: Több mint ötszázan erőszakoltak meg egy nőt

Brutális erőszak Angliában: Több mint ötszázan erőszakoltak meg egy nőt

A nő gyerekkorában költözött az angliai Telfordba az anyjával együtt. Rossz társaságba keveredett. Arra kényszerítették, hogy prostituáltként dolgozzon. 19 éves korára nagyjából ötszázan erőszakolták meg.

A rendőrség nem foglalkozott vele, sőt, őt ítélték el.

Anglia egyik legdurvább gyerekmolesztálási és prostitúciós botránya robbant ki tavaly tavasszal, amikor a Mirror arról írt, hogy egy telfordi banda négy évtizede erőszakol meg fiatal lányokat, és arra kényszerítik őket, hogy árulják a testüket.

A cikk után nyomozni kezdtek a rendőrök. Most újabb áldozat mesélt a lapnak a szörnyűségekről.

A nő ma 40 éves, és már gyereke is van. 11 éves korában költözött Telfordba az anyjával együtt, elmondása szerint mire 19 éves lett, nagyjából 500 ember erőszakolta meg.

Bevallása szerint nehezen illeszkedett be a társadalomba, mert az összes korabeli lánynak volt már barátja. Miután már többen megerőszakolták és évekre kimaradt az iskolából, megismerkedett egy férfival, aki arra kényszerítette, hogy dolgozzon prostituáltként.


Mindenki lemondott róla

Amikor már nem járt iskolába, ritkán meglátogatta egy szociális munkás, de ez nem sokat ért. Amikor szeretett volna visszamenni tanulni, azt mondták neki az iskolában, hogy már annyit hiányzott, hogy nincs értelme ott lennie.

Amikor először a rendőrséghez fordult segítségért, 17 éves volt. Elmondta, hogy vallomást akart tenni, mert már rengetegen megverték és megerőszakolták. Azt a választ kapta, hogy ő egy prostituált, és ez a munkájával jár, és a bíróságon úgy sem hinnék el, hogy erőszak történt.

19 évesen sikerült elmenekülnie, addigra 52 alkalommal ítélték el és büntették meg. Később gyötörte a bűntudat, mert tudta, hogy sok nő volt abban a helyzetben, mint ő. Azt is, hogy lehetett volna rajtuk segíteni, ha a rendőrség komolyan veszi azt, amit mond.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 17. 13:40, szerda | Külföld

Ukrajnai háború - Az ukrán elnök aláírta a mozgósításról szóló új törvényt

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aláírta kedden a mozgósítás, a katonai nyilvántartásba vétel és a katonai szolgálattal kapcsolatos egyes rendelkezések javításáról szóló törvényt

2024. Április 17. 13:39, szerda | Külföld

Mateusz Morawieczki: a migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni

A migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni, és ezért is olyan veszélyes - mondta Mateusz Morawiecki volt lengyel miniszterelnök kedden Brüsszelben.

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Külföld

Kisebb földrengés volt Ausztriában

Kisebb földrengés volt vasárnap Ausztriában, a magyar határhoz közel eső térségben.