Városlista
2020. február 17, hétfő - Donát

Hírek

2019. Október 07. 07:48, hétfő | Külföld

Brutális mészárlás Ausztriában: Végzett a férfi volt barátnőjével és annak családjával

Brutális mészárlás Ausztriában: Végzett a férfi volt barátnőjével és annak családjával

Egy 25 éves osztrák férfi megölte a volt barátnőjét, annak új barátját, valamint a lány szüleit és testvérét, az Innsbruckhoz közeli osztrák üdülővárosban, Kitzbühelben. A férfi feladta magát a rendőrségen.

A gyilkos és a 19 éves lány két hónapja szakítottak. A férfi azonban vasárnap hajnali 4-kor megjelent a lány és családja nyaralóházánál. A lány édesapja elküldte a férfit, aki ettől dühös lett: hazament, elvette a bátyja engedéllyel tartott fegyverét, majd visszament a házhoz.

Hajnali 5:30 körül ért vissza. A lány édesapja nyitott ajtót, akit azonnal agyonlőtt, majd megölte a lány testvérét és édesanyját is.

Ezután felmászott az erkélyre, hogy bejusson a szobába, ahol a lány aludt az új barátjával, és őket is megölte – írja az RTE.

A gyilkosság után a 25 éves férfi elment a rendőrségre, ahol elmondta, hogy megölt öt embert.

Forrás: origo.hu

Kép: MTI/AP/Kerstin Joensson

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 16. 15:00, vasárnap | Külföld

Többpárti kormány alakulhat Szlovákiában

A szlovák politikai élet széttöredezett, ezért a februári választást követően többpárti kormány alakulhat magyar részvétel nélkül - mondta Szabó Dávid József külpolitikai szakértő az M1 szombat esti műsorában.

2020. Február 16. 10:59, vasárnap | Külföld

Lövöldözött egy férfi Kalinyingrádban, többen meghaltak

Tüzet nyitott a járókelőkre egy férfi az Oroszországhoz tartozó kalinyingrádi exklávéban szombaton, ketten életüket vesztették - közölte az orosz rendőrség szóvivője.

2020. Február 16. 09:01, vasárnap | Külföld

Tovább tartják karanténban a Japánnál veszteglő hajó személyzetét

A japán hatóságok döntése alapján a jokohamai kikötőben veszteglő Diamond Princess hajó személyzetét a koronavírus miatt további két hétig tartják karantén alatt, miután az utolsó utas is partra száll a jövő héten

2020. Február 16. 07:15, vasárnap | Külföld

Ki kellett üríteni egy repülőt Düsseldorfban, mert lángolt a kereke

Elővigyázatosságból ki kellett üríteni egy repülőgépet a düsseldorfi légikikötőben szombaton, mert leszállás után kigyulladt az egyik kereke.