Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Október 07. 07:48, hétfő | Külföld

Brutális mészárlás Ausztriában: Végzett a férfi volt barátnőjével és annak családjával

Brutális mészárlás Ausztriában: Végzett a férfi volt barátnőjével és annak családjával

Egy 25 éves osztrák férfi megölte a volt barátnőjét, annak új barátját, valamint a lány szüleit és testvérét, az Innsbruckhoz közeli osztrák üdülővárosban, Kitzbühelben. A férfi feladta magát a rendőrségen.

A gyilkos és a 19 éves lány két hónapja szakítottak. A férfi azonban vasárnap hajnali 4-kor megjelent a lány és családja nyaralóházánál. A lány édesapja elküldte a férfit, aki ettől dühös lett: hazament, elvette a bátyja engedéllyel tartott fegyverét, majd visszament a házhoz.

Hajnali 5:30 körül ért vissza. A lány édesapja nyitott ajtót, akit azonnal agyonlőtt, majd megölte a lány testvérét és édesanyját is.

Ezután felmászott az erkélyre, hogy bejusson a szobába, ahol a lány aludt az új barátjával, és őket is megölte – írja az RTE.

A gyilkosság után a 25 éves férfi elment a rendőrségre, ahol elmondta, hogy megölt öt embert.

Forrás: origo.hu

Kép: MTI/AP/Kerstin Joensson

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Külföld

Joe Biden aláírta az Ukrajna hatvanmilliárd dolláros biztonsági támogatásáról szóló törvényt

Joe Biden elnök aláírta és ezzel hatályba léptette a 95 milliárd dollárról szóló törvénycsomagot, amely a többi között Ukrajna és Izrael számára tartalmaz forrásokat.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak

2024. Április 20. 09:44, szombat | Külföld

Megérkeztek az erdélyi Aranyosgyéresre a Norvégiából beszerzett első F-16-os harci repülők

Megérkezett az erdélyi Aranyosgyéresre (Campia Turzii) az első három, Norvégiától beszerzett F-16-os harci repülő - közölte pénteken a román védelmi minisztérium (MAPN).