Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. Február 11. 15:25, kedd | Helyi

Brutális tragédia! Éjjel egyedül sétálókra vadásznak Győrben

Brutális tragédia! Éjjel egyedül sétálókra vadásznak Győrben

Egy 23 éves fiatalembert szinte a felismerhetetlenségig összeverték az ismeretlen támadók, nem ez volt az első ilyen eset.

Egy népszerű győri szórakozóhelyről gyalog indult haza a fiatal férfi, amikor két idegen hátulról leütötte, kirabolta, közben pedig úgy összeverték, hogy eltört az arccsontja – írja a Ripost.

A lap szerint nem ez volt az első hasonló támadás Győrben, arra gyanakszanak, hogy egy csoport szervezetten vadászhat az éjszaka egyedül sétáló fiatalokra.

A 23 éves, egy mezőgazdasági cégnél dolgozó Baranyai Szabolcs a Győrhöz közeli Tétről indult el egy szórakozóhelyre, ahol több órát töltöttek el, gond nélkül. Amikor hazafelé indultak volna, kiderült, hogy nincs elég hely az autóban, amivel jöttek, így Szabolcs a közeli buszmegálló felé indult, amikor két ismeretlen férfi tüzet kért tőle.

„A szórakozóhelyen több órát is eltöltöttünk. Minden rendben volt, egészen a távozásig. A többiek beszálltak az autóba, de mivel túl sokan voltunk, én mondtam, hogy elsétálok a közeli buszállomásig, hiszen onnan hamar hazajutok. Akkor még nem sejthettem, hogy mi vár rám…”

„Tüzet kértek tőlem. Adtam nekik és indultam tovább. Ekkor ők hátulról leütöttek és verni kezdtek a földön.”

A tehetetlen fiú fejét többször megütötték, és amikor a földre került, szinte a felismerhetetlenségig összerugdalták. Később a kórházban kiderült, hogy eltört az arccsontja és agyrázkódást szenvedett.

"Ott feküdtem a sötétben teljesen egyedül" - mesélte.

A helyszínre érkező mentők hivatalból feljelentést tettek, ekkor derült ki, hogy a támadók elvették a fiatalember iratait, a pénzét, a telefonját, sőt még a szemüvegét is.

A lap megkereste a férfi édesanyját is, aki azt mondta, másik fiát is hasonló módon támadták meg, a rendőröktől pedig megtudta, hogy 2-3 tagú csoportok szinte szabályosan vadásznak az éjszaka egyedül sétálókra. A rendőrök szerint a támadók pontosan tudják, hol vannak a térfigyelő kamerák és ott támadnak, ahol nem készül róluk felvétel.

Forrás: nlc.hu; hirextra.info

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:14, szombat | Helyi

Az életed egy hajó – Mit gondolsz, megfelelően kormányozod?

2024. Április 20. 08:13, szombat | Helyi

Nagyüzemben a traffipaxok

Lakott területen belül fülelték le a legtöbb gyorshajtót Győr-Moson-Sopron vármegyében.

2024. Április 20. 07:15, szombat | Helyi

Hány méter palacsintát bírsz megenni? – rekordra készülnek a nyúliak

Hány palacsintát bírsz megenni? Hármat, négyet, ötöt vagy akár többet? És ha méterben kérdezzük?

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.