Városlista
2021. október 28, csütörtök - Simon

Hírek

2019. Március 19. 07:45, kedd | Külföld

Brutális verekedés a Ryanair egyik járatán

Brutális verekedés a Ryanair egyik járatán

Véres verekedés volt egy európai repülőjáraton szombaton. Egy részeg férfi kezdett el kötekedni egy nővel, akit később a barátja megvédett. Mindkét férfit őrizetbe vette a helyi rendőrség.

Véres jelenetek játszódtak le a Ryanair Glasgow-ból Tenerifébe tartó járatán szombaton, két férfi verekedett össze.

Az eset kiváltó oka az volt, hogy egy férfi megemlítette egy mosdóba igyekvő nőnek, hogy a mellékhelyiségbe nem mezítláb kellene menni. A férfi azonban részeg volt, egész úton zavarta utastársait.

Az mezítlábas nő annyira felbőszítette a részeg férfit, hogy összeverekedett más utasokkal, azonban nem tudni kikkel, a SkyNews szerint a nő barátjával.

A gép több helyen is véres lett, az oldal szerint a nő barátjának orrát törték be.

Bár a 20-as éveiben járó légiutas-kísérő próbálta szétválasztani a dulakodó feleket, nem járt sikerrel, végül más utasok közbenjárása kellett ehhez.

A gép végül biztonságban landolt, és a két férfit a tenerifei rendőrség elvitte.

A Ryanair közleményében kiemelte, hogy nem tolerálja az agresszív viselkedést, és prioritás a cég számára az utasok kényelme és biztonsága.

Forrás: origo.hu

Címkék: ryanair, verekedés

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 27. 14:08, szerda | Külföld

November közepétől fogadja a Szputnyik V-vel beoltott turistákat Izrael

Izrael november közepétől fogadja a koronavírus ellen Szputnyik V-vel beoltott turistákat, amennyiben két PCR- és egy szerológiai, vagyis vérvizsgálattal elvégzett tesztjük szerint sem fertőzöttek

2021. Október 27. 11:02, szerda | Külföld

A fertőzöttek száma 244 millió, a halálos áldozatoké több mint 4,963 millió a világon

A világon 244 493 441 koronavírus-fertőzöttet regisztráltak eddig hivatalosan a járvány alatt, a halálos áldozatok száma 4 963 243 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem szerda reggeli adatai szerint.

2021. Október 27. 08:53, szerda | Külföld

Nőtt az érdeklődés az oltás iránt Csehországban

Erősen nőtt az érdeklődés a koronavírus elleni oltás iránt Csehországban. Míg október elején naponta már alig néhány ezren vették fel az oltóanyagot, addig a hét elején ez a szám már elérte a napi harminc ezret

2021. Október 27. 07:00, szerda | Külföld

Nyilvántartásba veszik a pedofilokat Ukrajnában

Nyilvántartásba veszik mostantól Ukrajnában azokat a személyeket, akik kiskorúak ellen szexuális bűncselekményt követtek el - hozta nyilvánosságra honlapján az igazságügyi minisztérium.