Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Augusztus 20. 08:00, péntek | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Brutálisan megkéselt egy nőt egy fiatal férfi

Brutálisan megkéselt egy nőt egy fiatal férfi

A gyanú szerint csütörtök hajnalban egy 26 éves férfi több késszúrással megsebesített egy nőt.

Emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság egy 26 éves berhidai lakossal szemben – közölte a rendőrség.

Kifejtve, hogy az eljárás adatai alapján a férfi csütörtökön 4 óra 30 perc körül Berhidán, egy buszmegállóban minden előzmény nélkül egy késsel rátámadt a vele szemben gyalogosan közlekedő nőre.

A sértett védekezni próbált a számára csak látásból ismert férfi szúrásai ellen, így dulakodás alakult ki közöttük. Az elkövető eközben saját magát is megszúrta, ekkor abbahagyta a szurkálást, majd a sértettet magára hagyva távozott a helyszínről.
A kiérkező járőrök egy órán belül a lakásán elfogták a 26 éves berhidai elkövetőt, akit előállítottak a Veszprémi Rendőrkapitányságra.

A nőt sérülései miatt kórházba szállították.

A nyomozók a fiatalembert emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 23. 06:52, kedd | Belföld

Rekordszámú jelentkező regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

Rekordszámú jelentkező, több mint 100 ezer önkéntes regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

2024. Április 23. 06:46, kedd | Belföld

Csaknem 200 ezer notebookot osztanak ki a nyári szünetig

A nyári szünet kezdetéig csaknem 194 ezer hordozható számítógépet juttatnak el az ötödik, a hatodik és a kilencedik évfolyamos diákoknak, valamint a köznevelési intézményeknek

2024. Április 22. 15:29, hétfő | Belföld

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott