Városlista
2024. június 14, péntek - Vazul

Hírek

2012. Június 08. 05:00, péntek | Kék hírek
Forrás: MTI

Brutálisan megvertek egy fiatal férfit egy debreceni diszkó rendészei

Brutálisan megvertek egy fiatal férfit egy debreceni diszkó rendészei

A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) vizsgálódik egy férfi ügyében, akit a debreceni Home diszkó több rendésze agyba-főbe vert május 27-re virradóan - adta hírül a haon.hu csütörtökön.

Az internetes portál információi szerint a többszörös orrcsonttörést és szemsérüléseket szenvedett férfit azzal fordította vissza egy rendész a diszkó bejáratától, hogy cigány származása miatt nem mehet be. A fiatalember "miérttel" visszakérdezett, mire egy kevésbé forgalmas helyre lökdösték, brutálisan megverték, majd behúzták a kukák közé.
A haon.hu megkereste a Home üzletvezetőjét, Oláh Sándort is, aki minden kérdésüket elhárítva közölte: nincs mondanivalójuk az ügyről.
Nem mellékesen a Bajcsy-Zsilinszky utcai szórakozóhely üzemeltetője (a szomszédos Cool és White Angel diszkókkal együtt) az a milliárdos üzletember, V. László, akit vasárnap rendőrök korrumpálásának gyanújával előzetes letartóztatásba helyeztek Budapesten - olvasható a hírportálon.
Bartha László, az NNI szóvivője az ügyről csak annyit közölt, hogy súlyos testi sértés miatt, ismeretlen tettes ellen folyik az eljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 12. 12:39, szerda | Kék hírek

A NAV csaknem 3000 hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.

2024. Június 07. 07:16, péntek | Kék hírek

Hármas gyilkosság történt Szerbiában

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Június 06. 09:24, csütörtök | Kék hírek

Büntetőeljárás indult a vízbe fulladt 5 éves kisfiú ügyében

A rendőrség közigazgatási és büntetőeljárást is indított a szerdán délelőtt Hajdúszováton megfulladt 5 éves kisfiú halálesete pontos körülményeinek tisztázásáért

2024. Június 04. 14:05, kedd | Kék hírek

Bűnügyi felügyelet alá helyezték Gyárfás Tamást

A másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla az elsőfokú bíróság döntését megváltoztatva elrendelte Gyárfás Tamás elsőrendű vádlott bűnügyi felügyeletét a Fenyő János médiavállalkozó megöletése miatt indult ügyben kedden.