Városlista
2020. február 21, péntek - Eleonóra

Hírek

2020. Február 14. 09:40, péntek | Belföld

Brutálisan összeverte fiatal barátnőjét egy férfi Zirc közelében

Brutálisan összeverte fiatal barátnőjét egy férfi Zirc közelében

Ököllel verte össze barátnőjét, egy fiatal lányt egy 32 éves férfit. Ütötte ott, ahol csak érte. Egészen addig verte, amíg a rendőrök ki nem értek.

A pár múlt csütörtökön veszett össze. A férfi a vita közben ököllel kezdte ütni a 21 éves lányt a gyanú szerint.

A lány a fejére, arcára záporozó ütések elől a karjával próbált védekezni, azonban még így is komoly sérülései lettek. A verést a férfi csak akkor hagyta abba, amikor a rendőrök megérkeztek.A nyomozás adatai alapján a férfi már korábban is megverte az élettársát, aki, tartva a megtorlástól, nem jelentette be azt.
Az eljárás során súlyos testi sértés miatt indítottak eljárást a férfi ellen, aki már többször volt börtönben. A letartóztatását már el is rendelték.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 20. 19:25, csütörtök | Belföld

Kalauzra támadt egy utas a pásztói vonaton

Az ügyészség vádat emelt egy huszonhárom éves férfi ellen, aki a vonaton előbb az utastársait \"piszkálta\", majd Pásztón rátámadt a kalauzra, amiért az leszállította őt.

2020. Február 20. 18:53, csütörtök | Belföld

Gyerekek törtek be egy budapesti lakásba

Nagyon megijedt az a kispesti, fiatal pár, akik arra ébredtek, hogy hajnal 1 körül két idegen fiatal osont be a lakásukba.

2020. Február 20. 14:01, csütörtök | Belföld

Elítélték a két újszülöttjét megfojtó sárkeresztúri nőt

Első fokon, nem jogerősen tizennyolc év fegyházra ítélték azt a sárkeresztúri nőt, aki három éven belül két újszülöttjét is megfojtotta - közölte a Székesfehérvár Törvényszék csütörtökön az MTI-vel.

2020. Február 20. 12:08, csütörtök | Belföld

Már az ötezredik veseátültetést végezték el a Semmelweis klinikán

Elvégezték az ötezredik veseátültetést a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikáján - közölte az egyetem csütörtökön az MTI-vel.