Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2010. Február 24. 13:42, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Brutálisan ölték meg az idős embert

Brutálisan ölték meg az idős embert

Néhány óra alatt elfogták és őrizetbe vették a rendőrök azt a két férfit, akik a gyanú szerint megöltek egy idős embert Nádasdladányban.

A Fejér megyei településen kedden este értesítették a helyi körzeti megbízottat, hogy a lakásában holtan találtak egy 66 éves férfit. Mint kiderült, az elhunytat több késszúrással gyilkolták meg, holttestét a gondozója fedezte fel. A megyei nyomozók azonnal adatgyűjtésbe kezdtek a településen, és pár óra leforgása alatt a látókörükbe került egy 34 és egy 33 éves nádasdladányi férfi.

A két embert az egyik helyi sörözőből állították elő, majd mindkettőjük lakhelyén házkutatást is tartottak, ahol a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható tárgyak kerültek elő. A brutális bűntény hátterében a nyomozók egy korábbi pénzügyi elszámolási vitát sejtenek, ez alapján mindkét feltételezett elkövetőt őrizetbe vették, emberölés megalapozott gyanújával.

HavariaPress


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.