Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Augusztus 29. 07:47, csütörtök | Belföld

Búcsúztasd a nyarat a 30. Budafoki Borfesztiválon

Búcsúztasd a nyarat a 30. Budafoki Borfesztiválon

Idén 30. alkalommal kerül megrendezésre a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál, Dél-Buda legnagyobb fesztiválja. Ez alkalomból - a megszokott kötetlen hangulat, kiváló borok és remek programok.

A szervezők augusztus 30- ra különleges koncerttel készültek, amit csak ott és csak akkor hallhatsz!

Augusztus 31-én délben, Gryllus Vilmos koncertje után a Pezsgő téren kóstold meg a Kerület Sütijét, amivel a születésnapos Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál ajándékoz meg!

"Ma van a 30. születésnapod?" Ha augusztus 30-án, 31-én, vagy szeptember 1-én van a 30. születésnapod, és ezt okmánnyal igazolni is tudod, a Borliget pohárpontján egy üveg minőségi budafoki borral ajándékozunk meg!

Látogasd meg a 30. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál különleges selfie-pontját a Borligetben. Találkozz személyesen is szombaton 18:30-tól Malek Andreával, vasárnap 18:30-tól Polyák Lillával, akik dedikálnak is!

Szombat este a Pezsgő téren a 30 éves Animal Cannibals koncertjén meglepetés vár!

Legyél ott a vasárnapi zárókoncerteken a Piactéren, a Pezsgő tér - Duna Vitex színpadnál, vagy a Bor udvarban, mert különleges show-val készültünk!

Forrás: bornegyed.hu

Főkép: Illusztráció -- gyerekkel.com

Kép: Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.