Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Január 20. 07:11, szerda | Bulvár
Forrás: Független Hírügynökség

Budapesten lép színpadra idén májusban a legendás rockbanda, a KISS

Budapesten lép színpadra idén májusban a legendás rockbanda, a KISS

Az amerikai csapat május 28-án a Budapest Sportarénában ad koncertet. A KISS 2010 nyarán Európába érkezik "Sonic Boom Over Europe: From The Beginning To The Boom" (Hangrobbanás Európa szerte: A kezdetektől a robbanásig) elnevezésű

A harminc állomásos koncertsorozat részeként a csapat a Budapest Sportarénában is színpadra lép május 28-án. A turné felhasználja a jelenleg futó, teltházas észak-amerikai koncertkörút elemeit, mégis egy teljesen új, friss show-t láthatnak az európai rajongók, amely bemutatja az utolsó albumot is. A rendkívül népszerű, közvetlenül a színpad elé szóló kiemelt állójegyek is forgalomba kerülnek, de csak limitált számban, így várhatóan az első napon ismét komoly roham várható a jegyirodáknál. Emellett négy ülőjegy kategória, illetve normál állójegy lesz megvásárolható - közölte a Független Hírügynökséggel a LiveNation.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.