Városlista
2020. július 11, szombat - Nóra, Lili

Hírek

2010. Július 23. 14:49, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Bugyi nélkül pózolt a harmincas szépség

Bugyi nélkül pózolt a harmincas szépség

Ha választani kéne a francia borok és Marion Cotillard között, akkor nem sokan voksolnának az elsőre, hiszen a színésznő nemcsak érettebb évről-évre, de egyre gyönyörűbb is. Főleg kevés ruhában.

Marion Cotillardot meztelenül ismerte meg a világ, amikor a Taxi című vígjátékban kiugrott az ágyból. Most tizenkét évvel, és egy Oscar-díjjal később, visszatért a karrierje eredetéhez, és újra hiányos öltözékben terül el a heverőn, az Interview magazinban. Bár ezúttal azért sokkal visszafogottabban mutatja meg magát, mint anno, de azért ezek a fotók sem éppen rosszak.Sőt, bizonyos szempontból sokkal erotikusabb az, hogy nincs rajta bugyi, mégsem enged betekintést legféltettebb rejtekébe. Ugyanis a kevesebb néha több. A harmincnégy esztendős francia szépségből viszont soha nem elég.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 11. 09:08, szombat | Bulvár

Nőtt a világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly

A világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly 8,6 százalékkal 74 ezer milliárd dollárra nőtt a Capgemini pénzügyi tanácsadó cég éves jelentése szerint.

2020. Július 10. 14:07, péntek | Bulvár

Vízbe fulladt a hatóságok szerint a Glee - Sztárok leszünk! eltűnt színésze

A hatóságok szerint vízbe fulladhatott Naya Rivera, a Glee - Sztárok leszünk! című tévésorozat 33 éves színésze, aki szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott.

2020. Július 08. 15:02, szerda | Bulvár

Jude Law játssza Hook kapitányt az új Pán Péter-filmben

Jude Law játssza Hook kapitányt a Disney új Pán Péter-filmjében - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

2020. Július 08. 07:14, szerda | Bulvár

Donald Trumpot rossz színben feltüntető könyvet írt az unokahúga

Könyvet írt Donald Trump amerikai elnökről az unokahúga. Az elnököt kedvezőtlen színben feltüntető memoár július 14-én jelenik meg, de kedd este az amerikai sajtóban már részleteket közöltek belőle.