Városlista
2020. július 11, szombat - Nóra, Lili

Hírek

2010. Május 03. 07:37, hétfő | Sport
Forrás: HírTV

Bundabotrányba keveredett a világbajnok

Bundabotrányba keveredett a világbajnok

Felfüggesztette John Higgins sznúkervilágbajnokot a sportág világszövetsége vasárnap. Egy brit bulvárlap szerint a Higgins bundabotrányba keveredett.

A döntést a News of the World brit bulvárlap híre váltotta ki. Az újság bemutatott egy videofelvételt, amelyen a világbajnok és menedzsere, Pat Mooney látható, miközben egy kijevi szállodában alkut kötnek arról, hogy 300 ezer euróért fontos frame-eket veszít négy különböző meccsen. A világszövetség (WPBSA) elnöke, Barry Hearn vasárnap közölte: drasztikus lépést tett a vádak nyomán, és azonnal felfüggesztette a világbajnok játékjogát, amíg a vizsgálat tart. Hearn elmondta azt is, hogy Mooney - aki vezető tisztséget töltött be a szövetségben - lemondott posztjáról.


A 34 éves skót Higgins - aki háromszoros világbajnokként az idei világbajnokságon nagy meglepetésre kikapott a sportág veteránjától, Steve Davistől - egyelőre nem kommentálta a felfüggesztéséről szóló döntést.


(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 09. 14:39, csütörtök | Sport

Rallycross: World Premiere 2020

Kedves versenyzők, szurkolók, sportbarátok!

2020. Július 09. 10:13, csütörtök | Sport

Gender Racing Team – Salzburgring Motorsport Festival

Fesztivállal indul a versenyszezon!

2020. Július 08. 07:01, szerda | Sport

Apa és fia egy raliautóban

Két év kihagyás után jó volt újra látni Vadkutyát azaz Nedecki Lászlót az Integra Group Rally-n. Tette ezt egyszem fiával a kisvadkutyával ifj. Nedecki Lackóval.

2020. Július 03. 08:07, péntek | Sport

Kiderült, hogy ki a legértékesebb magyar sportoló - TOPLISTA

A Forbes magazin magyar kiadásának felmérése alapján továbbra is, immár hatodik éve a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló.