Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2010. Május 03. 07:37, hétfő | Sport
Forrás: HírTV

Bundabotrányba keveredett a világbajnok

Bundabotrányba keveredett a világbajnok

Felfüggesztette John Higgins sznúkervilágbajnokot a sportág világszövetsége vasárnap. Egy brit bulvárlap szerint a Higgins bundabotrányba keveredett.

A döntést a News of the World brit bulvárlap híre váltotta ki. Az újság bemutatott egy videofelvételt, amelyen a világbajnok és menedzsere, Pat Mooney látható, miközben egy kijevi szállodában alkut kötnek arról, hogy 300 ezer euróért fontos frame-eket veszít négy különböző meccsen. A világszövetség (WPBSA) elnöke, Barry Hearn vasárnap közölte: drasztikus lépést tett a vádak nyomán, és azonnal felfüggesztette a világbajnok játékjogát, amíg a vizsgálat tart. Hearn elmondta azt is, hogy Mooney - aki vezető tisztséget töltött be a szövetségben - lemondott posztjáról.


A 34 éves skót Higgins - aki háromszoros világbajnokként az idei világbajnokságon nagy meglepetésre kikapott a sportág veteránjától, Steve Davistől - egyelőre nem kommentálta a felfüggesztéséről szóló döntést.


(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.