Városlista
2020. február 28, péntek - Elemér

Hírek

2017. November 28. 07:48, kedd | Belföld
Forrás: police.hu

Busszal próbált menekülni a tolvaj

Busszal próbált menekülni a tolvaj

Őrizetbe vették azt a férfit a rendőrök, aki betört egy székesfehérvári boltba a minap. A gyanúsított a betörés után buszra szállt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást A. Péter ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a 32 éves elkövető november 25-én betört egy székesfehérvári boltba, ahonnan illatszereket, édességet, kávét és más termékeket tulajdonított el. A férfi a bűncselekmény elkövetése után a több bevásárlótáskányi lopott termékkel egy menetrend szerint közlekedő autóbuszra szállt, majd azzal Dunaújvárosig utazott. A busz vezetője tudomást szerzett a hajnali betörésről, és mivel összefüggést látott az eset és a bevásárlótáskákat hordozó utasa között, így azonnal bejelentést tett a rendőrségre.

A rendőrök a buszsofőr közreműködésével Dunaújvárosban elfogták A. Pétert, majd a rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozók előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 27. 20:06, csütörtök | Belföld

Megtalálták a 2020 önkéntest Európa legnagyobb passiójátékára

Hamvazószerdára sikerrel zárult a Passió2020, április 4-én 15.00 és 19.00 órai kezdettel, a Papp László Budapest Sportaréna küzdőterén megrendezésre kerülő előadás önkéntes szereplőinek toborzása.

2020. Február 27. 17:42, csütörtök | Belföld

Koronavírus gyanúja miatt mentek ki a mentők egy budapesti kaszinóhoz

Szerda este mentők vonultak ki egy budapesti kaszinóhoz koronavírus-gyanú miatt.

2020. Február 27. 17:28, csütörtök | Belföld

Vissza akarnak élni az egyházi iskolák nevével

Címében és tartalmában is megtévesztő állásfoglalást juttattak el több egyházi iskolába az oktatás helyzetével kapcsolatban.

2020. Február 27. 16:18, csütörtök | Belföld

Koronavírus: Felhívást kaptak az oktatási intézmények

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium csütörtöki közleményében arra kérte a koronavírus miatt az egyetemeket és a szakképző iskolákat, hogy ne szervezzenek tanulmányutakat, kirándulásokat Olaszországba.