Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. Október 18. 17:39, péntek | Helyi
Forrás: MTI

Buszbaleset Kapuvárnál - Több mint egymillió forint gyűlt össze az árverésen

Buszbaleset Kapuvárnál - Több mint egymillió forint gyűlt össze az árverésen

Több mint egymillió forint gyűlt össze azon a jótékonysági árverésen, amelyet Magyarország három sporttelevíziója szervezett a HAT-AGRO UNI Győr női kosárlabdacsapatának szeptember 7-i buszbalesetében elhunyt vezetőedző, Fűzy Ákos és a sportigazgató, Tapodi Péter családja, illetve a szerencsétlenségben megsérült sportolók megsegítésére.

A szervezők pénteki tájékoztatása szerint 1 078 004 forint volt az internetes aukció teljes bevétele, az összeget pedig a Kosárlabda 2010 Közhasznú Egyesület által létrehozott adományszámlára utalják át. A három sporttelevízió, a DIGI Sport, a Sportklub és a Sport TV sport emléktárgyakat kínált az árverésen, amelyen ismert magyar és külföldi sportolók, csapatok, szövetségek által felajánlott labdákra, mezekre, relikviákra lehetett licitálni.

A sporttelevíziós összefogás része volt az a jótékonysági kosárlabdagála, amelyet múlt vasárnap rendeztek meg a győri Egyetemi Sportcsarnokban.A győri kosárcsapatot egy soproni mérkőzésre szállító autóbusz Kapuvárnál ütközött össze szeptember 7-én egy személyautóval. Tapodi Péter klubigazgató a helyszínen meghalt, Fűzy Ákos vezetőedző a győri kórházban vesztette életét, és több játékos súlyosan megsérült.

MTI Fotó: Nyikos Péter

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.