Városlista
2020. szeptember 26, szombat - Jusztina

Hírek

2011. Október 29. 16:00, szombat | Helyi
Forrás: Oxygen Media

Buszjárat kötheti össze Győrt Csallóközzel

Buszjárat kötheti össze Győrt Csallóközzel

Újabb buszjárat indulhat Magyarország és Szlovákia között. Közösen pályázhat a projektre Győr és a csallóközi Nagymegyer önkormányzata, miután a győri közgyűlés egyhangú döntéssel megszavazta a részvételt a projektben.

A legfeljebb két évig tartó vállalkozásra ötszázalékos önrésszel 200 ezer és egymillió euró közötti összeget nyerhetnek el a pályázók a Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében. A két állam uniós csatlakozása óta a korábbinál jóval többen járnak dolgozni vagy tanulni a határ másik oldalára, de a járatszám emelését indokolja az idegenforgalom, különösen a bevásárlóturizmus bővülése is. A projekthez Nagymegyer önkormányzata két buszt szerezne be.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 03. 14:03, csütörtök | Helyi

Merre tart 2020-ban a győri ingatlanpiac?

Győrben stagnálnak az ingatlanárak

2020. Július 27. 18:49, hétfő | Helyi

A Nemzeti Kutatási Felhő az amerikai egyetemek és IT óriások új, közös kezdeményezése

Új szintre lép a Felhő technológia felhasználása: számítástechnikai mamutcégek közös megállapodásra jutottak egyetemekkel.

2020. Július 27. 18:43, hétfő | Helyi

Mérföldkőhöz ért a Forrás –

Mérföldkőhöz ért a Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projektünk

2020. Július 17. 14:16, péntek | Helyi

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

2020. június végén elindultak az első képzések az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projektben.